Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва

Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва

28 Вересня 2018
3951
28 Вересня 2018
18:54

Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва

3951
Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат з 1 жовтня. За кілька днів до цього в кінотеатру змінився директор.
Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва
Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва

Про це повідомила у Фейсбуку вже колишня директорка кінотеатру Наталя Соболєва: «Позавчора мене звільнили, після цього було закрито кінопрокат з 1 жовтня. Залишилися в жовтні тільки театральні проекти, на які йде продаж квитків. Не запитуйте, чому і що буде з кінотеатром. Я не знаю. Я не власник. На жаль. Оскільки розвиток кінотеатру я бачила зовсім інакше».

На сайті кінотеатру розклад сеансів зазначений тільки до 30 вересня.

Наталя Соболєва уточнила, що її звільнили законно: «У цьому сенсі все добре».

Вона розповіла, що готувалася до святкування 60-річчя кінотеатру «Кінопанорама» 30 листопада, а Центр Довженка планував провести в «Кінопанорамі» показ ретроспективи Кіри Муратової на кіноплівці, оскільки кінотеатр зберіг свою кіноапаратну.

30 вересня кінотеатр проводить прощальну вечірку. В анонсі цієї події на Фейсбуку вказано, що 1 жовтня кінотеатр припиняє роботу.

Кінотеатр «Кінопанорама» належить групі компаній ISTIL Group бізнесмена Мохаммада Захура. 27 вересня керівником ТОВ «Кінопанорама» став керівник компанії ISTIL Management Василь Ватаман, про що свідчать дані з єдиного державного реєстру.

«Детектор медіа» зателефонував до ISTIL Group по коментар щодо можливого закриття кінотеатру. Там повідомили, що вповноважених коментувати ситуацію вже немає в офісі та порадили зателефонувати в понеділок зранку.

Кінотеатр «Кінопанорама» відкрився в 1958 році як перший в СРСР панорамний кінотеатр. До грудня 2008 року був комунальним кінотеатром, згодом був приватизований структурами ISTIL Group. «Кінопанорама» має два зали: великий на 403 місця і малий на 16 місць. Останнім часом кінотеатр спеціалізувався на показі артхаусних фільмів.

Фото: concert.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3951
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Укроп
2030 дн. тому
Мохаммад Захур А каким боком этот "щирый украинец" вдруг получил право собственности на коммунальное предприятие? Кто то ведь как минимум оформил его права и думаю, учитывая украинские реалии, не безвозмездно. "Уважаемых"! СБУ, НАБУ и прочих это не интересует?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду