detector.media
28.09.2018 18:54
Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва
Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат – Наталія Соболєва
Кінотеатр «Кінопанорама» припиняє кінопрокат з 1 жовтня. За кілька днів до цього в кінотеатру змінився директор.

Про це повідомила у Фейсбуку вже колишня директорка кінотеатру Наталя Соболєва: «Позавчора мене звільнили, після цього було закрито кінопрокат з 1 жовтня. Залишилися в жовтні тільки театральні проекти, на які йде продаж квитків. Не запитуйте, чому і що буде з кінотеатром. Я не знаю. Я не власник. На жаль. Оскільки розвиток кінотеатру я бачила зовсім інакше».

На сайті кінотеатру розклад сеансів зазначений тільки до 30 вересня.

Наталя Соболєва уточнила, що її звільнили законно: «У цьому сенсі все добре».

Вона розповіла, що готувалася до святкування 60-річчя кінотеатру «Кінопанорама» 30 листопада, а Центр Довженка планував провести в «Кінопанорамі» показ ретроспективи Кіри Муратової на кіноплівці, оскільки кінотеатр зберіг свою кіноапаратну.

30 вересня кінотеатр проводить прощальну вечірку. В анонсі цієї події на Фейсбуку вказано, що 1 жовтня кінотеатр припиняє роботу.

Кінотеатр «Кінопанорама» належить групі компаній ISTIL Group бізнесмена Мохаммада Захура. 27 вересня керівником ТОВ «Кінопанорама» став керівник компанії ISTIL Management Василь Ватаман, про що свідчать дані з єдиного державного реєстру.

«Детектор медіа» зателефонував до ISTIL Group по коментар щодо можливого закриття кінотеатру. Там повідомили, що вповноважених коментувати ситуацію вже немає в офісі та порадили зателефонувати в понеділок зранку.

Кінотеатр «Кінопанорама» відкрився в 1958 році як перший в СРСР панорамний кінотеатр. До грудня 2008 року був комунальним кінотеатром, згодом був приватизований структурами ISTIL Group. «Кінопанорама» має два зали: великий на 403 місця і малий на 16 місць. Останнім часом кінотеатр спеціалізувався на показі артхаусних фільмів.

Фото: concert.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY