Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»

Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»

7 Серпня 2018
3694
7 Серпня 2018
10:58

Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»

3694
Три кіносеріальних телеканали міжнародної групи компаній Star Media – Star Cinema, Star Family і Bolt (спільний з Film.ua проект) – запустилися на платформі платного телебачення «Інтерактивне ТБ» російського оператора телекомунікацій «Ростелеком».
Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»
Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»

Про це повідомляє компанія «Медіа Альянс», яка «займається створенням, розвитком і розповсюдженням каналів Star Media на території Росії». «Медіа Альянс» входить до складу російського медіахолдингу «Национальная Медиа Группа».

Згідно з повідомленням, телеканали Star Media стали доступними для понад 5 млн домогосподарств у Росії, які є абонентами «Інтерактивного ТБ» від «Ростелекому». «Ростелеком володіє ексклюзивними правами на мовлення каналів в Інтерактивному ТБ і буде ділитися знаннями про аудиторію послуги, щоб наданий контент максимально враховував її вподобання», – йдеться в повідомленні.

Міжнародна група компаній Star Media має офіси в Києві, Москві, Лондоні та на Кіпрі. Займається виробництвом кіносеріального і телевізійного контенту переважно для українського та російського ринків. Українська група компаній Film.ua теж займається виробництвом кіносеріального і телевізійного контенту переважно для українського та російського ринків.

Star Media запустила два власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua восени 2016 року. Дистрибуторами телеканалів Star Cinema, Star Family і Bolt в Україні стала група «1+1 медіа». У лютому 2018 року стало відомо, що телеканали Star Media виходять на російський ринок.

«Ростелеком» – російський оператор телекомунікацій, 53% акцій якого належать державі та контролюються урядом Російської Федерації.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3694
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду