Глава Star Media повідомив про запуск трьох супутникових телеканалів

Глава Star Media повідомив про запуск трьох супутникових телеканалів

29 Листопада 2016
5319
29 Листопада 2016
19:47

Глава Star Media повідомив про запуск трьох супутникових телеканалів

5319
Українсько-російська група компаній Star Media запустила два власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua.
Глава Star Media повідомив про запуск трьох супутникових телеканалів
Глава Star Media повідомив про запуск трьох супутникових телеканалів

Про це глава групи Влад Ряшин повідомив в інтерв’ю «Ліга. net».

Він заявив, що група запускає власні телеканали через те, що звільнилася ніша через заборону в Україні російських каналів.

«Поки це не той бізнес, який сильно впливає на загальну картину. Це гра на довгу перспективу. Якби всі російські кабельні канали фільмів там і залишилися, ми б, може, не затівали це. Але розуміючи, що з їх відходом звільняється ніша кіно, ми вирішили спробувати запропонувати глядачеві наш контент», - сказав він.

Влад Ряшин розповів також про контент двох власних серіалів - Star Cinema і Star Family.

«Перший канал Star Cinema вже з'явився, його сітка складатиметься з наших кращих праймових серіалів і кіно. Поки нашого виробництва, але потім, можливо, з'явиться і контент від інших виробників.

Другий канал Star Family буде програмуватися по-іншому: буде складатися з хорошого праймового серіалу і кіно, але вранці у вихідні дні у нас будуть програми і фільми для дітей, жіноча лінійка.

Ми вже набрали певну бібліотеку дитячого контенту, який є на каналі Star Media Kids на YouTube (дитяча кухня, поради психологів для мам і багато іншого). Днем і в вихідні дні для домогосподарок виходитимуть кілька слотів з нашими кращими теленовелами», - зазначив продюсер.

За його словами, зараз Star Media спільно з компанією Film.ua пропонує ринку пакет з чотирьох різних каналів.

«Star Cinema - киношно-серіальний, Star Family - сімейний, але все-таки трохи більше жіночий, наш спільний чоловічий канал Bolt і FilmUa Drama. Так що бажаючі вже можуть запитувати їх у своїх кабельних операторів і підписуватися», - підсумував Влад Ряшин.

Нагадаємо, 10 червня розпочав тестове мовлення супутниковий канал Bolt для чоловіків, який показує серіали двох українських кіностудій Film.ua Group та Star Mediа.

19 травня почав тестове мовлення супутниковий канал Star Media, програмування якого засноване на контенті вітчизняного кіновиробника Star Media в різних жанрах.

1 жовтня 2015 року роботу розпочав платний супутниковий канал українських серіалів – Film.uaDrama, який транслює драматичні й мелодраматичні фільми й серіали та орієнтований на жіночу аудиторію. Спершу телеканал запускався з назвою Film.ua Amour, але невдовзі його було перейменовано.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5319
Читайте також
01.02.2018 19:03
Мар'яна Закусило
«Детектор медіа»
4 113
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду