detector.media
07.08.2018 10:58
Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»
Телеканали Star Media запустилися на платформі «Ростелекому»
Три кіносеріальних телеканали міжнародної групи компаній Star Media – Star Cinema, Star Family і Bolt (спільний з Film.ua проект) – запустилися на платформі платного телебачення «Інтерактивне ТБ» російського оператора телекомунікацій «Ростелеком».

Про це повідомляє компанія «Медіа Альянс», яка «займається створенням, розвитком і розповсюдженням каналів Star Media на території Росії». «Медіа Альянс» входить до складу російського медіахолдингу «Национальная Медиа Группа».

Згідно з повідомленням, телеканали Star Media стали доступними для понад 5 млн домогосподарств у Росії, які є абонентами «Інтерактивного ТБ» від «Ростелекому». «Ростелеком володіє ексклюзивними правами на мовлення каналів в Інтерактивному ТБ і буде ділитися знаннями про аудиторію послуги, щоб наданий контент максимально враховував її вподобання», – йдеться в повідомленні.

Міжнародна група компаній Star Media має офіси в Києві, Москві, Лондоні та на Кіпрі. Займається виробництвом кіносеріального і телевізійного контенту переважно для українського та російського ринків. Українська група компаній Film.ua теж займається виробництвом кіносеріального і телевізійного контенту переважно для українського та російського ринків.

Star Media запустила два власних супутникових телеканали Star Cinema, Star Family, а також канал Bolt спільно з кінокомпанією Film.ua восени 2016 року. Дистрибуторами телеканалів Star Cinema, Star Family і Bolt в Україні стала група «1+1 медіа». У лютому 2018 року стало відомо, що телеканали Star Media виходять на російський ринок.

«Ростелеком» – російський оператор телекомунікацій, 53% акцій якого належать державі та контролюються урядом Російської Федерації.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY