«Медіа Група Україна» відкрила компанію в Латвії

«Медіа Група Україна» відкрила компанію в Латвії

26 Червня 2018
2425
26 Червня 2018
13:14

«Медіа Група Україна» відкрила компанію в Латвії

2425
Компанія MSC Media, зареєстрована в Латвії, представлятиме інтереси «Медіа Групи Україна» на міжнародному ринку, зокрема щодо монетизації контенту власного виробництва.
«Медіа Група Україна» відкрила компанію в Латвії
«Медіа Група Україна» відкрила компанію в Латвії

Про це повідомили в медіахолдингу у відповідь на запит «Детектора медіа».

За словами директора «Медіа Групи Україна» Євгена Лященка, створення компанії MSC Media дозволить медіахолдингу розширити присутність на міжнародному ринку.

«"Медіа Групи Україна" послідовно розвиває власне виробництво. Саме завдяки цій стратегії канал "Україна" вже кілька років утримує лідерство на телевізійному ринку України. Створення компанії MSC Media дозволить нам розширити географію присутності й поглибити партнерство з міжнародними гравцями», – прокоментував він.

Раніше про нову компанію, зареєстровану «Медіа Групою Україна», повідомило латвійське видання Delfi. 

За даними латвійської бази підприємств Lursoft, власник ТОВ MSC Media -  зареєстрована на Кіпрі компанія TRK Media Holding Limited, яка є власником «Медіа Групи Україна» і опосередковано належить кінцевому бенефіціару Рінату Ахметову

Основний капітал MSC Media - 17 тис. євро. Юридична адреса: Латвія, м. Рига, вул. Сканстес, 7 k-1.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2425
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду