У Каннах розпочав роботу Український павільйон

У Каннах розпочав роботу Український павільйон

9 Травня 2018
1007
9 Травня 2018
11:20

У Каннах розпочав роботу Український павільйон

1007
Робота Українського павільйону на кіноринку Каннського кінофестивалю триватиме до 17 травня.
У Каннах розпочав роботу Український павільйон
У Каннах розпочав роботу Український павільйон

Учора, 8 травня, на кіноринку Marché du Film в рамках Каннського кінофестивалю розпочав свою роботу Український павільйон. Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

В Українському павільйоні, розташованому у Village International під номером №102, представлена загальна інформація про учасників, стан і досягнення українського кіноринку, професійні можливості для кіновиробництва та переваги копродукції з українськими партнерами.

На плазмовому екрані в павільйоні демонструються ролики найновіших українських фільмів: трейлери готових стрічок і робочі матеріали тих, які ще перебувають у виробництві.

За даними Держкіно, Український павільйон вже відвідали Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, перший секретар з питань культури Посольства України у Франції, письменниця Ірена Карпа, а також українські та іноземні продюсери.

У рамках роботи павільйону заплановані зустрічі українських продюсерів з іноземними кіновиробниками, фестивальними відбірниками, представниками фондів та кінокомісій, дистрибуторами у сього світу.

Детальна програма роботи Українського павільйону – тут.

Нагадаємо, Український павільйон на Каннському кіноринку організовано Держкіно та представниками української кіноіндустрії: Українською кіноасоціацією, Асоціацією кіноіндустрії України, КМКФ «Молодість» та Одеським міжнародним кінофестивалем.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1007
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду