detector.media
09.05.2018 11:20
У Каннах розпочав роботу Український павільйон
У Каннах розпочав роботу Український павільйон
Робота Українського павільйону на кіноринку Каннського кінофестивалю триватиме до 17 травня.

Учора, 8 травня, на кіноринку Marché du Film в рамках Каннського кінофестивалю розпочав свою роботу Український павільйон. Про це повідомляє Державне агентство України з питань кіно.

В Українському павільйоні, розташованому у Village International під номером №102, представлена загальна інформація про учасників, стан і досягнення українського кіноринку, професійні можливості для кіновиробництва та переваги копродукції з українськими партнерами.

На плазмовому екрані в павільйоні демонструються ролики найновіших українських фільмів: трейлери готових стрічок і робочі матеріали тих, які ще перебувають у виробництві.

За даними Держкіно, Український павільйон вже відвідали Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, перший секретар з питань культури Посольства України у Франції, письменниця Ірена Карпа, а також українські та іноземні продюсери.

У рамках роботи павільйону заплановані зустрічі українських продюсерів з іноземними кіновиробниками, фестивальними відбірниками, представниками фондів та кінокомісій, дистрибуторами у сього світу.

Детальна програма роботи Українського павільйону – тут.

Нагадаємо, Український павільйон на Каннському кіноринку організовано Держкіно та представниками української кіноіндустрії: Українською кіноасоціацією, Асоціацією кіноіндустрії України, КМКФ «Молодість» та Одеським міжнародним кінофестивалем.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY