«1+1 медіа» та StarLightMedia створили соціальний ролик про альтернативу аналогу

«1+1 медіа» та StarLightMedia створили соціальний ролик про альтернативу аналогу

28 Лютого 2018
4562
28 Лютого 2018
11:03

«1+1 медіа» та StarLightMedia створили соціальний ролик про альтернативу аналогу

4562
Соціальна реклама про альтернативу аналоговому ефірному мовленню виходитиме на «1+1», «2+2, ТЕТ, СТБ, Новому каналі, ICTV, на сайтах та в соціальних мережах каналів медіагруп «1+1 медіа» та StarLightMedia
«1+1 медіа» та StarLightMedia створили соціальний ролик про альтернативу аналогу
«1+1 медіа» та StarLightMedia створили соціальний ролик про альтернативу аналогу

Про це йдеться в прес-релізі «1+1 медіа».

У відео медіагрупи інформують глядачів про можливі способи телеперегляду та пропонують обрати між цифровим, супутниковим, кабельним чи інтернет-телебаченням.

«Довгий час телеканали України рекламували цифровий ефір як єдину альтернативу аналоговому ефіру. Зараз ми хочемо показати глядачам, що є також кабельне, супутникове та інтернет-телебачення», − прокоментував директор зі стратегічного розвитку компанії StarLightMedia Федір Гречанінов.

«Наше головне завдання – вказати глядачу правильний шлях, щоб зробити технологічний перехід на цифрове мовлення максимально зручним та безболісним», − прокоментував директор департаменту дистрибуції та розвитку мережі мовлення «1+1 медіа» Андрій Мальчевський.

За повідомленням прес-служби «1+1 медіа», окрім телеканалів медіагруп ролик також буде доступним YouTube-каналі, що стосуватиметься теми відключення аналогового мовлення.

Як повідомляв «Детектор медіа» у червні 2017 року, розроблений Асоціацією правовласників та постачальників контенту (АППК) соціальний рекламний ролик про відключення аналогового мовлення, альтернативний ролику «Зеонбуду» про підключення до цифрового ефірного телебачення, погодилися показувати лише два загальнонаціональні телеканали: «Сонце» і Tonis.

У лютому 2018 року телеканал «Україна» запустив інформаційно-соціальний ролик про майбутнє вимкнення аналогового телебачення.

27 лютого «Детектору медіа» стало відомо, що провайдери закликали Нацраду, АМКУ та Держінспекцію з питань захисту прав споживачів прибрати «недобросовісну рекламу безкоштовного телебачення».На думку представників асоціацій така реклама є недобросовісною, «оскільки її зміст вводить або може ввести в оману споживачів, чим завдає шкоди глядачам і провайдерам програмної послуги України внаслідок двозначності, недостовірності, перебільшення, замовчування суттєвих умов переходу споживачів на перегляд пакета цифрових телеканалів компанії – монополіста з надання послуг цифрового ефірного телебачення ТОВ "Зеонбуд"».

Нагадаємо, відповідно до урядової постанови, кінцевою датою вимкнення аналогового телебачення визначено 30 березня 2018 року. Але Нацрада пропонує в березні 2018 року вимкнути аналогове мовлення тільки в одній пілотній області (Волинська, Одеська, Кіровоградська, Житомирська або Київська), а завершити поетапне вимкнення в червні 2019-го, коли провайдер ефірного цифрового телебачення «Зеонбуд» розширить покриття першого мультиплексу з восьми телеканалів ще на 47 міст.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4562
Читайте також
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Andrew
2116 дн. тому
Пропаганда блядства,розмінності,і сучої поведінки!.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду