«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi

«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi

29 Грудня 2017
1586
29 Грудня 2017
17:10

«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi

1586
Група «1+1 медіа» розпочала співпрацю з міжнародними OTТ-сервісами – українським Megogo та російським ivi. У найближчих планах – співпраця з канадською ОТТ-платформою Bell та американським ОТТ-сервісом Amazon Prime Video. Про це повідомляє прес-служба групи.
«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi
«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi

Згідно з підписаними контрактам, медіахолдинг доповнить відеотеки двох найбільших східноєвропейських онлайн-кінотеатрів 600 серіями контенту українською та російською мовами. Для «1+1 медіа» продаж фільмів, серіалів та шоу власного виробництва ОТТ-платформам є наступним кроком у розвитку відеодистрибуції групи, йдеться у повідомленні. Суму угоди «1+1 медіа» не називає.

«Сьогодні ринок ОТТ переживає новий етап свого розвитку. Якщо раніше відеосервіси купували фільми та серіали тільки західних мейджерів, то сьогодні вони стараються задовольнити попит на локальний продукт. Як показує практика, 1+1 медіа створює успішний та затребуваний контент, що цікавий не тільки для ефірного та лінійного мовлення, а й в сегменті ОТТ/VOD», - говорить Анна Ткаченко, директор діджитал-напрямку «1+1 медіа».

Дотепер «1+1 медіа» розвивала присутність свого онлайн-відеосервісу 1+1 video в мережі інтернет, а разом із ним – брендового магазину контенту «1+1 медіа». Як пояснюють у групі, фокус на співпраці з відеосервісами пов’язаний з глобальними змінами у споживанні контенту: глядачі віддають перевагу ОТТ-сервісами, на яких доступно не тільки лінійне телебачення, а й відео за запитом (VOD).

«Працюючи з закордонними партнерами медіахолдинг орієнтується на країни з великою кількістю української діаспори», - повідомили в групі. Наступним майданчиком, де буде присутній контент «1+1 медіа», стане ОТТ-платформа канадської телекомунікаційної групи Bell. На черзі та в найближчих планах – американський ОТТ-сервіс Amazon Prime Video.

Нагадаємо, у 2016 році група «1+1 медіа» запустила проект Ovva.tv, у рамках якого створила відповідний сайт, спеціальний плеєр, мобільні та Smart TV додатки, а також продукт Sudum, покликаний захищати права на відеоконтент. У вересні 2017 року група оголосила про перезапуск відеоагрегатору та об’єднання всього відеоконтенту під новим брендом – 1+1 video.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1586
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду