detector.media
29.12.2017 17:10
«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi
«1+1 медіа» продала 600 серій свого контенту ОТТ-сервісам Megogo та ivi
Група «1+1 медіа» розпочала співпрацю з міжнародними OTТ-сервісами – українським Megogo та російським ivi. У найближчих планах – співпраця з канадською ОТТ-платформою Bell та американським ОТТ-сервісом Amazon Prime Video. Про це повідомляє прес-служба групи.

Згідно з підписаними контрактам, медіахолдинг доповнить відеотеки двох найбільших східноєвропейських онлайн-кінотеатрів 600 серіями контенту українською та російською мовами. Для «1+1 медіа» продаж фільмів, серіалів та шоу власного виробництва ОТТ-платформам є наступним кроком у розвитку відеодистрибуції групи, йдеться у повідомленні. Суму угоди «1+1 медіа» не називає.

«Сьогодні ринок ОТТ переживає новий етап свого розвитку. Якщо раніше відеосервіси купували фільми та серіали тільки західних мейджерів, то сьогодні вони стараються задовольнити попит на локальний продукт. Як показує практика, 1+1 медіа створює успішний та затребуваний контент, що цікавий не тільки для ефірного та лінійного мовлення, а й в сегменті ОТТ/VOD», - говорить Анна Ткаченко, директор діджитал-напрямку «1+1 медіа».

Дотепер «1+1 медіа» розвивала присутність свого онлайн-відеосервісу 1+1 video в мережі інтернет, а разом із ним – брендового магазину контенту «1+1 медіа». Як пояснюють у групі, фокус на співпраці з відеосервісами пов’язаний з глобальними змінами у споживанні контенту: глядачі віддають перевагу ОТТ-сервісами, на яких доступно не тільки лінійне телебачення, а й відео за запитом (VOD).

«Працюючи з закордонними партнерами медіахолдинг орієнтується на країни з великою кількістю української діаспори», - повідомили в групі. Наступним майданчиком, де буде присутній контент «1+1 медіа», стане ОТТ-платформа канадської телекомунікаційної групи Bell. На черзі та в найближчих планах – американський ОТТ-сервіс Amazon Prime Video.

Нагадаємо, у 2016 році група «1+1 медіа» запустила проект Ovva.tv, у рамках якого створила відповідний сайт, спеціальний плеєр, мобільні та Smart TV додатки, а також продукт Sudum, покликаний захищати права на відеоконтент. У вересні 2017 року група оголосила про перезапуск відеоагрегатору та об’єднання всього відеоконтенту під новим брендом – 1+1 video.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY