Колишній головред «Forbes Україна» Михайло Котов став Chief Executive Officer клубу iClub

Колишній головред «Forbes Україна» Михайло Котов став Chief Executive Officer клубу iClub

22 Грудня 2017
2640
22 Грудня 2017
20:41

Колишній головред «Forbes Україна» Михайло Котов став Chief Executive Officer клубу iClub

2640
Михайло Котов призначений на посаду Chief Executive Officer закритого клубу приватних інвесторів iClub, створеного в партнерстві з венчурним фондом TA Ventures.
Колишній головред «Forbes Україна» Михайло Котов став Chief Executive Officer клубу iClub
Колишній головред «Forbes Україна» Михайло Котов став Chief Executive Officer клубу iClub

Про це повідомляє прес-служба TA Ventures.

У зоні відповідальності Михайла Котова - питання стратегічного розвитку клубу iClub як майданчика, який дає приватним інвесторам можливість безпосередньо інвестувати в успішні технологічні компанії України, Європи і США.

«Я радий, що приєднався до команди професіоналів найбільшого венчурного фонду України TA Ventures для спільної побудови екосистеми приватного інвестування та популяризації ідеї капіталовкладень в успішні стартапи по всьому світу. Упевнений, що такий сучасний інструмент інвестування повинен бути в портфелі будь-якого приватного інвестора», - сказав Михайло Котов.

«Ми раді, що нам вдалося залучити професіонала з таким великим досвідом до розвитку iClub. Михайло Котов прекрасно знайомий з українським бізнесом та його ключовими гравцями на ринку. Приєднання Михайла до команди допоможе вивести клуб на інший рівень, а його досвід і експертиза відкриють для iClub нові напрямки для розвитку», - сказала Вікторія Тігіпко, засновниця і керуюча партнерка венчурного фонду TA Ventures.

iClub - перший в Україні закритий клуб приватних інвесторів в інноваційні технологічні компанії по всьому світу. Клуб створений за підтримки венчурного фонду TA Ventures. Відмінні риси клубу: можливість інвестувати в кращі стартапи по всьому світу, недоступні більшості інвесторів, відсутність членського внеску для активних інвесторів, 0% - management fee / carry при і вкладеннях в українські стартапи, повний юридичний, аналітичний, фінансовий супровід угод, а також навчання - iClub Academy, meet-ups, tech-конференції.

Нагадаємо, російський журналіст, колишній головний редактор інтернет-видання «Газета.ru» та екс-виконавчий директор РІА «Новости» Михайло Котов працював головним редактором «Forbes Украина» з липня 2013 року. На цій посаді він замінив Володимира Федоріна, який вирішив залишити український Forbes після оголошення про продаж UMH group Сергію Курченку.

У серпні 2015 року журнал «Forbes Украина» офіційно підтвердив, що Михайло Котов залишає посаду головного редактора видання.  Як ідеться в повідомленні, пан Котов залишає проект у зв'язку із завершенням строку дії контракту. Рішення було прийнято за згодою сторін.

Як повідомляє прес-служба TA Ventures, після звільнення з «Forbes Украина» він займався власним стартапом.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2640
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду