detector.media
12.12.2017 14:51
Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі
Film.ua Group повідомила про зміни в управлінській структурі
Операційним директором групи компаній стає Сергій Молчанов, операційним директором напрямку мовних і цифрових ресурсів Групи призначений Наріман Гусейнов, а посаду фінансового директора Групи обійняла Інна Недоступ.

Про це «Детектору медіа» повідомили в прес-службі Film.ua Group.

Film.ua Group запровадила в своїй управлінській структурі посаду операційного директора, на яку призначений Сергій Молчанов. З 2013 по 2017 рік він обіймав посаду фінансового директора Групи. Пан Молчанов працює в фінансах вже 16 років, з яких 9 - у медіакомпаніях на топових позиціях. У Film.ua Group відзначають великий досвід Сергія Молчанова в сфері фінансів, побудови та управління бізнес-процесами, юриспруденції та M&A, світовий рівень освіти (АССА та FCA) в поєднанні з глибокою залученістю в процеси, що відбуваються в Групі.

«Основні причини мого переходу з фінансової сфери в сферу операційного управління наступні:  особистий виклик - бажання рости і розвиватися далі не тільки в сфері фінансів; застосувати отриману раніше експертизу і знання всієї групи в нових напрямках діяльності; розвиток нових напрямків діяльності групи, що, як я очікую, має привести до збільшення капіталізації групи; поштовх подальшому розвитку фінансової функції, які дасть можливість подивитися на неї свіжим «незамиленим» поглядом новим людям; дати можливість далі розвиватися і робити кар'єру своїм колегам - фінансистам», - коментує Сергій Молчанов.

Пан Молчанов сконцентрується на розвитку нових напрямків діяльності і функцій Групи. В його зоні відповідальності: побудова ефективної системи корпоративних фінансів, робота по залученню зовнішнього фінансування в проекти Групи, взаємодія з інвесторами і партнерами, угоди M&A; розвиток різних форм співпраці з рекламодавцями і спонсорами в рамках всіх групових проектів, а також розвиток і структурування активів Групи в області мовлення/бродкастінг і цифрових ресурсів.

Посаду фінансового директора Групи обійняла Інна Недоступ, яка протягом 4 років працювала на позиції керівника фінансового відділу Film.ua Group. Інна зосередиться на управлінні всіма фінансовими ресурсами, обліку та звітності Групи, її напрямків і окремих компаній, фінансовому моделюванні проектів та кейсів, плануванні і контролі, автоматизації фінансових і бізнес-процесів всередині Групи.

Новий бізнес-напрямок групи, Мовні і цифрові ресурси, на посаді операційного директора очолить Наріман Гусейнов. Наріман працює в медіа 9 років. Він посідав топові позиції в таких компаніях як Megogo, ТММ-Ukraine, «Воля» і володіє унікальною для нашого ринку експертизою в області Pay TV і Діджитал контенту. Основні завдання, поставлені перед Наріманом Гусейновим: управління існуючими і розвиток нових каналів і цифрових ресурсів, тв-програмування, пошук нових можливостей монетизації контенту Групи.

«Наразі в цей напрямок входять Pay TV телеканали, YouTube канали та Діджитал платформи, загальна аудиторія яких складає близько мільйона чоловік. І це тільки початок: саме тут ми бачимо великі перспективи і щодо виробництва контенту нового типу, і щодо нових каналів дистрибуції та монетизації контенту. Сподіваюся, що мій досвід, отриманий в найбільших медіа компаніях України, буде корисний», - коментує пан Гусейнов.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY