«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)

«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)

16 Листопада 2017
7239
16 Листопада 2017
13:44

«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)

7239
16 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення вирішила видати ліцензію на супутникове мовлення телеканалу Paramount Comedy – спільного проекту групи «1+1 медіа» та американської корпорації Viacom.
«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)
«1+1 медіа» проліцензувала свій новий телеканал Paramount Comedy (ДОПОВНЕНО)

Заяву про видачу ліцензії подало ТОВ «Віжн медіа», яке належить ТОВ «Солюшнс». Кінцевим бенефіціарним власником компанії є генеральний директор холдингу «1+1 медіа» Олександр Ткаченко. Директором ТОВ «Віжн медіа» є Світлана Міщенко – директорка супутникової платформи Viasat (ТОВ «Віжн ТБ»), що входить до складу «1+1 медіа». Нагадаємо, що ТОВ «Солюшнс» є власником ТОВ «Віжн ТБ» і Олександр Ткаченко є кінцевим бенефіціаром супутникової платформи Viasat.

Генеральний продюсер Оксана Петришин розповіла, що Paramount Comedy – це спільний проект «1+1 медіа» та Viacom, українська версія міжнародного розважального телеканалу Comedy Central компанії Viacom. В його ефірі буде 50% унікального контенту, який наразі можна побачити тільки в інтернеті. Запуститися телеканал планує вже через кілька днів або тижнів. На запитання про мову програм пані Петришин відповіла: «Ми робимо все, щоб у нас було 100% української мови».

Телеканал мовитиме із супутника Astra 4A у кодованому вигляді та буде розповсюджуватися в мережах провайдерів платного телебачення.

Програмна концепція Paramount Comedy передбачає 12 годин національного продукту (у тому числі 1 година передач власного виробництва) і 12 годин іноземного продукту. Формат мовника – розважальний кіноканал. В ефірі буде не менше 12 годин на добу фільмопоказу та 3 години 36 хвилин розважальних передач.

Прес-служба «1+1 медіа» повідомила, що група придбала ліцензію Viacom на запуск в Україні й отримала право на контент мовника. В ефірі телеканалу будуть американські серіали, дубльовані українською: «Друзі / Friends», «Теорія великого вибуху / The Bing Bang Theory», «Як я зустрів вашу маму / How I met your mother», «Американська сімейка / Modern Family», «Новенька / New Girl», «2 дівчини без копійчини / 2 Broke Girls», «Спільнота / Community», «Останній справжній чоловік / Last Man Standing», «Південий парк / South Park».

Paramount Comedy розрахований на широку аудиторію: чоловіки й жінки віком 18-40 у містах 50+, молоді, активні, позитивно налаштовані, з чудовим почуттям гумору та придатний для сімейного перегляду. 

Нагадаємо, в серпні в інтерв’ю «Детектору медіа» виконавчий директор групи «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук розповів, що група веде майже рік розмову з одним із мейджорів про запуск популярного розважального каналу: «Планувався запуск ще наприкінці минулого року, але його було перенесено через законодавчі зміни, зокрема ухвалення закону про мовні квоти. Ми дуже хочемо запустити цей канал у цьому році. Як тільки підпишемо протокол чи договір із мейджором, ми одразу повідомимо. Це буде спільний проект. По бренду ми ще думаємо. Можливо, бренд буде міжнародним, а наповнення буде змішаним».

У жовтні стало відомо, що «1+1 медіа» готується до запуску української адаптації міжнародного телеканалу американських комедійних серіалів Paramount Comedy. 3 жовтня телеканал з'явився на супутнику Astra 4A. Мовник піднімає сигнал через аплінк «1+1 медіа» в кодованому вигляді (кодування Verimatrix). Група публічно поки не коментувала цей лонч.

На початку листопада Ярослав Пахольчук анонсував, що у 2018 році в дистрибуційному портфелі групи «1+1 медіа» з’являться два нові платні серіальні телеканали. Жодних деталей про ці телеканали він не розкрив.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7239
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду