«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ

«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ

7 Жовтня 2017
4162
7 Жовтня 2017
12:06

«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ

4162
Телегрупа «1+1 медіа» готується до запуску української адаптації міжнародного телеканалу американських комедійних серіалів Paramount Comedy. 3 жовтня телеканал з'явився на супутнику Astra 4A. Мовник піднімає сигнал через аплінк «1+1 медіа» в кодованому вигляді (кодування Verimatrix).
«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ
«1+1 медіа» готується запустити канал Paramount Comedy українською мовою - ЗМІ

Канал доступний в тестовій версії, його зміст невідомий через кодування, але аудіодоріжка підписана «ukr», повідомляє «Медианяня».

Paramount Comedy входить в американську Viacom, дистрибуцією каналів якої (Nickelodeon, Nick Jr) і пулу музичних каналів MTV в Україні займається «1+1 медіа». На відміну від перерахованих каналів Paramount Comedy - це не дубльована російська версія, а окрема повноцінна адаптація для України. Група «1+1 медіа» купила у Viacom ліцензію на запуск каналу в Україні, отримавши права на контент мовника, власними силами займається його програмуванням і переклала серіали мовника на українську мову.

Поки що в «1+1 медіа» не визначилися, який спосіб монетизації вибрати для нового мовника: розвивати Paramount Comedy в платному сегменті або ж за змішаною моделлю - за допомогою дистрибуції і реклами, зазначає «Медианяня». За інформацією видання,  Paramount Comedy можуть запустити замість одного з діючих мовників - канал «Бігуді» або «УНІАН ТБ».  Саме через цю невизначеність група начебто не поспішає отримувати ліцензію в Національній раді з питань телебачення і радіомовлення.

Раніше каналу Paramount Comedy офіційно не було в кабельних мережах України, хоча його російська версія доступна в країнах СНД разом з Nickelodeon, Nick Jr і MTV. До 1 квітня 2012-го канал називався Comedy Central. Телеканал транслює найкращі американські ситкоми, комедійні серіали, шоу, скетчкоми, повнометражні комедії і мультфільми, в тому числі хіти «Друзі», «Клініка», «Як я зустрів вашу маму», «Малкольм у центрі уваги», «Американська сімейка», «Теорія великого вибуху», «Дві з половиною людини», «Бруклін 9-9», «Новенька», «Спільнота» та «Південний Парк». Права на частину цих проектів вже отримали інші українські медіагрупи («Бруклін 9-9» і «Південний Парк» - канал «НЛО ТV», «Друзі» - «Новий канал»).

Paramount Comedy - не перший мовник групи Viacom, який буде адаптований в Україні. У 2007-2012 роках на українському ринку був присутній «MTV Україна» - спочатку як самостійний мовник, а потім як частина групи «Інтер», яка в 2012-му на його місці група запустила телеканал Zoom. Це пояснювалося високою вартістю ліцензії Viacom – за інформацією видання, $2 млн. щорічно.

«Детектор медіа» очікує на коментар групи «1+1 медіа» з приводу запуску каналу Paramount Comedy українською мовою.

Нагадаємо,в інтерв’ю «Детектору медіа» виконавчий директор групи «1+1 медіа» Ярослав Пахольчук розповів, що група веде майже рік розмову з одним із мейджорів про запуск популярного розважального каналу: «Планувався запуск ще наприкінці минулого року, але його було перенесено через законодавчі зміни, зокрема ухвалення закону про мовні квоти. Ми дуже хочемо запустити цей канал у цьому році. Як тільки підпишемо протокол чи договір із мейджором, ми одразу повідомимо. Це буде спільний проект. По бренду ми ще думаємо. Можливо, бренд буде міжнародним, а наповнення буде змішаним».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4162
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду