ICTV, ZIK та «Армія ФМ» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО

ICTV, ZIK та «Армія ФМ» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО

9 Листопада 2017
1497
9 Листопада 2017
19:57

ICTV, ZIK та «Армія ФМ» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО

1497
9 листопада Національна рада з питань телебачення і радіомовлення надала нові тимчасові дозволи на мовлення в зоні антитерористичної операції телеканалам ICTV і ZIK та радіостанції «Армія ФМ». Також Нацрада переоформила попередні дозволи радіостанцій «Армія ФМ» і «Пульс» (НСТУ).
ICTV, ZIK та «Армія ФМ» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО
ICTV, ZIK та «Армія ФМ» отримали нові тимчасові дозволи на мовлення в АТО

Телеканал ICTV (ТОВ «Міжнародна комерційна телерадіокомпанія») отримав тимчасовий дозвіл на цифрове ефірне мовлення стандарту DVB-T2 в мультиплексі МХ-1 «Зеонбуду» на 23 ТВК в селі Бахмутівці Новоайдарського району Луганської області.

Телеканал ZIK (ТОВ «ТРК “Нові комунікації”») отримав тимчасовий дозвіл на цифрове ефірне мовлення стандарту DVB-T в локальному мультиплексі на 40 ТВК в Бахмутівці (оператор мультиплексу – КП «Інноваційно-інформаційний центр»).

Радіостанція «Армія ФМ» (Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України) отримала нові тимчасові дозволи на мовлення на 6 частотах у Луганській та Донецькій областях:

  • 91,9 МГц в смт Станиця Луганська Луганської області;
  • 100,1 МГц в м. Попасна Луганської області;
  • 107,3 МГц в м. Світлодарськ Луганської області;
  • 90,8 МГц в с. Бахмутівка Луганської області;
  • 88,8 МГц в м. Бахмут Донецької області;
  • 91,2 МГц на КППВ «Майорське» Донецької області.

Крім цього «Армія ФМ» переоформила свої тимчасові дозволи на мовлення на 6 частотах у Донецькій та Луганській області з юридичної особи свого партнера (ТОВ «Комунікаційне агентство “Сума технологій”», яке належить бізнесмену Андрію Карпію) на власну юридичну особу – Центральну телерадіостудію Міністерства оборони України:

  • 87,8 МГц у смт Гірник Донецької області;
  • 89,1 МГц у смт Очеретине Донецької області;
  • 91,6 МГц в смт Новоайдар Луганської області;
  • 89,5 МГц у м. Маріуполь Донецької області;
  • 87,6 МГц у м. Волноваха Донецької області;
  • 89,0 МГц у м. Слов’янськ Донецької області.

Керівниця Центральної телерадіостудії Міноборони і керівниця проекту «Армія ФМ» Яна Холодна нагадала, що «Армія ФМ» мовить уже півтора роки і раніше співпрацювала з ТОВ «Комунікаційне агентство “Сума технологій”», яке отримувало тимчасові дозволи для «Армії ФМ». Нині ж Центральна телерадіостудія Міноборони сама стала ліцензіатом Нацради, тому може переоформити раніше видані тимчасові дозволи на себе.

Радіо «Пульс» Національної суспільної телерадіокомпанії України отримало дозвіл на тимчасове мовлення на частоті 95,8 МГц у Бахмутівці замість 103,6 МГц, на яку в неї був попередній тимчасовий дозвіл.

З урахуванням останнього рішення загалом Нацрада вже видала дозволи на тимчасове мовлення на 69 радіочастотах і 25 телевізійних частотах 11 радіостанціям, 13 телеканалам і провайдеру «Зеонбуду» (20 юридичних осіб).

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1497
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду