«1+1 медіа» запускає проект для соцмереж FootballHub

«1+1 медіа» запускає проект для соцмереж FootballHub

15 Лютого 2017
3094
15 Лютого 2017
13:00

«1+1 медіа» запускає проект для соцмереж FootballHub

3094
Сьогодні, 15 лютого, медіагрупа «1+1 медіа» запускає новий проект про футбольну журналістику в Україні для соціальних мереж – FootballHub. Він буде доступний у: Facebook, «ВКонтакте», Twitter, Instagram та YouTube.
«1+1 медіа» запускає проект для соцмереж FootballHub
«1+1 медіа» запускає проект для соцмереж FootballHub

Про це повідомляє прес-служба медіагрупи.

«Унікальність проекту полягає в тому, що на проекті буде власне відеовиробництво, онлайн-стріми, огляди від топових блогерів, щоденні ексклюзиви, крім того великий акцент робитиметься на оформленні інформації», – йдеться в релізі.

На проекті працюватимуть журналісти з досвідом роботи у сфері від 5 років, які мають доступ до найвідоміших і найвпливовіших людей зі сфери та будуть присутні практично на всіх матчах, в тому числі і за лаштунками.

Обличчями проекту стануть ведучі телеканалу «2+2» Ігор Циганик та Олександра Лобода.

«FootballHub складатиметься з 15 рубрик:

«Антиексперт»: роздуми про останні найголовніші футбольні новини «антиексперта» - звичайної людини з села, яка захоплюється футболом. 

«ЛоLiga»: авторська рубрика Олександри Лободи про навколо футбольний фешн і гламур.

«What’s Up?»: рубрика спортивного коментатора «2+2» Володимира Кобелькова. Це відверта розмова із зірковою особистістю, яку автор знає особисто, у легкому форматі.

«Ромаріо Бебето»:  рубрика Романа Бебеха. Розлоге інтерв’ю у неформальній обстановці.  

«Old School»: щоденна рубрика про визначні події в українському футболі, що базуватиметься на ексклюзивному архівному відео.

«Коментар на всі 100»: щотижнева рубрика. Особливе (зазвичай смішне) відео, котре коментуватимуть самі читачі. Команда обирає найкращий коментар – переможець отримує приз.

«Суддя арбітрів»: рубрика Костянтина Андріюка та запрошених експертів. Це своєрідний рейтинг суддівських рішень минулого туру.

«Food Ball»: кулінарна рубрика Євгена Зінченка. Автор і герой (професійний футболіст) готують поживну страву. І говорять про важливість здорового харчування.

«Запитай!»: глядачам пропонується записати своє питання до зірки. Команда проекту обирає найкращі й робить невеличке інтерв’ю із питань, котрі поставили виключно відвідувачі ресурсів FootballHub.

«U-10»: відповіді маленьких футболістів на серйозні футбольні питання.

«Oh My God»: хіт-парад найцікавіших моментів тижня.

«Футбольний на голову»: відео-рубрика. Вікторина з футболістом на кшталт шоу «Перший мільйон».

«Проблематика»: глядачі надсилають відео, що демонструють соціальні проблеми пов’язані з футболом  – погані умови, поля тощо. Команда публікує інформацію про найгостріші  проблеми й надалі ця тема може перерости у повноцінне розслідування.

«Анкета»: графічна рубрика. Це будуть ексклюзивні анкети футболістів, котрі вони заповнюють особисто під час інтерв’ю.

«Цитата»: графічна рубрика. Графічно оформлений крилатий вираз зіркових людей, пов’язаних із футболом (із інтерв’ю, автобіографій тощо).

«FootballHub буде доступний у: Facebook, «ВКонтакте», Twitter, Instagram та YouTube.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3094
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду