У Digital Screens – новий директор з маркетингових комунікацій і розвитку брендів

У Digital Screens – новий директор з маркетингових комунікацій і розвитку брендів

18 Серпня 2017
2091
18 Серпня 2017
14:30

У Digital Screens – новий директор з маркетингових комунікацій і розвитку брендів

2091
Директором з маркетингових комунікацій і розвитку брендів компанії призначено Ірину Мельничук, яка працювала в «Українському медіа холдингу», StarLightMedia та на телеканалі «ПлюсПлюс» («1+1 Медіа»)
У Digital Screens – новий директор з маркетингових комунікацій і розвитку брендів
У Digital Screens – новий директор з маркетингових комунікацій і розвитку брендів

Про це повідомляє Департамент маркетингу та комунікацій  «Медіа Групи Україна».

Пані Мельничук відповідатиме за побудову бренду Digital Screens, підготовку і реалізацію комунікаційної стратегії брендів Oll.tv і Xrta.tv, розробку і впровадження комунікаційної стратегії на зовнішніх ринках для платформ UkraineTV та міжнародної дистрибуції каналів Ukraine 1, Ukraine 2, NLO TV1, NLO TV2.

 «Команда Digital Screens системно працює над тим, що буде індустріальним трендом завтра. Залученість, професіоналізм і лідерство – це ті якості, які ми шукали в кандидатах на позицію керівника функції маркетингу в нашому інноваційному активі. Щиро бажаю Ірині успіхів на новій посаді». – прокоментувала директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна» Ольга Захарова.

«Я вдячна компанії за амбітні завдання і виклики, які переді мною стоять, за можливість бути частиною компанії, що створює і кожен день вдосконалює інтерактивне телебачення. Це надихаюча місія - сприяти тому, щоб якомога більше людей завдяки «Діджитал Скрінз», за допомогою наших інтелектуальних технологій управління переглядом і доставки ТБ, мали можливість охопити величезний світ телебачення і телевізійного контенту», - прокоментувала пані Мельничук своє призначення.

Як повідомляється в релізі, пані Мельничук має диплом фахівця з комп'ютерних систем програмування Київського політехнічного інституту імені Ігоря Сікорського, диплом з маркетингу та менеджменту Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Крім того, пані Мельничук має більше 17 років досвіду роботи у медіа компаніях, серед яких «Український медіа холдинг», StarLightMedia, телеканал «ПлюсПлюс» (1+1 Медіа) та інші. З посади директора з маркетингу каналу «ПлюсПлюс» вона звільнилася в липні.

Нагадаємо, на початку серпня Георгій Барзашвілі залишив посаду директора компанії Digital Screens, яка входить до складу «Медіа Групи Україна» та, серед іншого, розвиває ОТТ-платформу Oll.tv.

Як писав «Детектор медіа», Digital Screens запустила лінійку цифрових вимірювальних та аналітичних продуктів для ринку телебачення та реклами під назвою Deepmetrics. Deepmetrics вимірює перегляд в IPTV та ОТТ, джерела даних – інтерактивне телебачення «Укртелекому», дані Oll.tv та партнерської мережі Oll.tv.

Фото: Mediasat

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2091
Читайте також
01.06.2017 17:31
Галина Петренко
«Детектор медіа»
2 525
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду