У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)

У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)

1 Серпня 2017
7629
1 Серпня 2017
02:40

У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)

7629
Георгій Барзашвілі залишив посаду директора компанії Digital Screens, яка входить до складу «Медіа Групи Україна» та, серед іншого, розвиває ОТТ-платформу Oll.tv.
У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)
У Digital Screens зміниться директор (ОНОВЛЕНО)

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

У «Медіа Групі Україна» «Детектору медіа» підтвердили, що Георгій Барзашвілі йде з посади директора ТОВ «Діджитал Скрінз» з 1 серпня, але продовжить співпрацювати з «Медіа Групою Україна» з низки стратегічних комерційних питань.

Пан Барзашвілі пропрацював в групі майже 10 років, з них чотири роки – в компанії Digital Screens. Група вже визначилася з кандидатом на позицію СЕО Digital Screens і веде переговори про його приєднання до команди керівників групи.

«Нам важливо обрати сильну людину на роль лідера ТОВ “Діджитал Скрінз”, щоб компанія продовжила ті зростання й розвиток, які є головними орієнтирами для бізнесу в останні роки. ТОВ “Діджитал Скрінз” виросло у великій операційний бізнес, і ми беремо курс на структурування стратегічних і операційних проектів. Зараз ми хочемо запросити сильного операційного менеджера. Георгій продовжить працювати з “Медіа Групою Україна” саме в напрямку стратегічних проектів, тематичної експертизи, міжнародної діяльності», - прокоментував директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна» Олексій Куракін.

Нагадаємо, нещодавно Digital Screens запустила лінійку цифрових вимірювальних та аналітичних продуктів для ринку телебачення та реклами під назвою Deepmetrics. Deepmetrics вимірює перегляд в IPTV та ОТТ, джерела даних – інтерактивне телебачення «Укртелекому», дані Oll.tv та партнерської мережі Oll.tv.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7629
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду