Нацрада проліцензувала кабельний телеканал з Бучі

Нацрада проліцензувала кабельний телеканал з Бучі

1 Червня 2017
1761
1 Червня 2017
17:27

Нацрада проліцензувала кабельний телеканал з Бучі

1761
1 червня Національна рада з питань телебачення і радіомовлення проліцензувала інформаційно-розважальний кабельний телеканал «Погляд» з міста Буча.
Нацрада проліцензувала кабельний телеканал з Бучі
Нацрада проліцензувала кабельний телеканал з Бучі

Телеканал «Погляд» (ТОВ «Інформаційна агенція “Погляд”» з міста Буча) буде мовити в мережі провайдера кабельного телебачення «Бест» (ТДВ «Компанія “Бест”»), яка охоплює міста і селища міського типу Ірпінь, Буча, Вишневе, Боярка, Гостомель, Коцюбинська, Вишгород, Васильків, Обухів, Українка Київської області.

Власником і директором телеканалу «Погляд» є Олексій Зіневич. Він же разом зі своєю родиною володіє компанією «Бест».

Заступниця голови Нацради Уляна Фещук зауважила, що має інформацію про те, що канал «Погляд» з’являвся в мережі «Бест» ще до отримання ліцензії. У відповідь на це представник компанії сказав, що канал не з’являвся в мережі, а проводилися технічні випробування. Втім, компанія «Бест» ще 20 травня повідомила на своєму сайті про початок мовлення телеканалу «Погляд» у тестовому режимі.

Зрештою, члени Нацради вирішили видати телеканалу ліцензію.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1761
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду