Новий канал придбав права на показ «Інфоголіка»

Новий канал придбав права на показ «Інфоголіка»

26 Квітня 2017
3138
26 Квітня 2017
09:00

Новий канал придбав права на показ «Інфоголіка»

3138
Імовірно, українська комедійна стрічка вийде в ефірі Нового каналу вже восени цього року
Новий канал придбав права на показ «Інфоголіка»
Новий канал придбав права на показ «Інфоголіка»

Про це повідомив Іван Букреєв, директор телеканалу НЛО TV (на замовлення якого було знаято стрічку), під час майстер-класу, присвяченого успіху «Інфоголіка» у вітчизняному прокаті.

Продаж телевізійних прав став наступним кроком після прокату фільму в кінотеатрах та його розміщення на VOD-платформах Oll.tv і Megogo.

У коментарі «Детектору медіа» пан Букреєв розповів, що Новий канал може показати «Інфоголіка» вже восени цього року: «Не можу розповісти подробиць продажу прав – контракт знаходиться на стадії фіналізації. Але думаю, що стрічка вийде в ефір уже восени. Ідеться про продаж ексклюзивних телевізійних прав, отже жоден інший канал, у тому числі НЛО TV, ще дуже довго не зможе транслювати цей фільм».

Директор дистриб’юторської компанії Multi media distribution (MMD) Роман Мартиненко під час майстер-класу повідомив, що наразі ведуться перемовини щодо показу «Інфоголіка» в кінотеатрах Білорусі, Казахстану та інших країн, задля цього створено російськомовну версію стрічки.

Нагадаємо, «Інфоголік» – 90-хвилинний комедійний фільм, знятий на замовлення телеканалу НЛО TV компанією Idea Production спільно зі студією «Мамахохотала».

За сюжетом, інвест-менеджер Максим не уявляє свого життя без новин. Через постійне читання новинної стрічки він перестає помічати все навколо, навіть власну дружину. Та одного разу всі новини, які Макс поглинає з мережі, починають збуватися в його житті.

Бюджет комедії – 100 тисяч доларів. Режисерами фільму стали Валентин Шпаков і Владислав Климчук. Головну роль виконав Євген Янович – резидент «Мамахохотала», він виступив і одним із сценаристів стрічки.

Прем'єрний показ комедії відбувся 2 березня. За перший вікенд фільм зібрав понад 1,8 млн грн і став одним із лідерів українського прокату. За перші чотири тижні «Інфоголік» зібрав більше п’яти мільйонів гривень, його подивилися понад 70 тисяч глядачів.

Раніше директор телеканалу НЛО TV Іван Букреєв повідомляв, що після завершення виробництва повнометражного фільму «Інфоголік» НЛО TV буде й надалі працювати у ніші повнометражного прокатного кіно.

Фото – НЛО TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3138
Читайте також
12.12.2018 14:55
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
7 112
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду