Українську комедію «Інфоголік» покажуть в Абу-Дабі

Українську комедію «Інфоголік» покажуть в Абу-Дабі

14 Грудня 2017
2150
14 Грудня 2017
19:26

Українську комедію «Інфоголік» покажуть в Абу-Дабі

2150
15 грудня у столиці Об'єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі відбудеться показ української молодіжної комедії «Інфоголік», знятої на замовлення телеканалу НЛО TV спільно зі студією «Мамахохотала» та компанією Idea Production.
Українську комедію «Інфоголік» покажуть в Абу-Дабі
Українську комедію «Інфоголік» покажуть в Абу-Дабі

Про це повідомляє прес-служба каналу.

Фільм режисерів Валентина Шпакова і Владислава Климчука демонструватиметься в межах «Вечорів українського кіно в Абу-Дабі», що регулярно організовуються у столиці Еміратів українською громадою.

Перегляд «Інфоголіка» в Абу-Дабі відбудеться за сприяння директора телеканалу «Україна» Вікторії Корогод, директора телеканалу НЛО TV та продюсера фільму Івана Букрєєва, ГО «Всесвітній день вишиванки» та команди фільму.

Проведення Вечорів українського кіно в Абу-Дабі спрямоване на популяризацію України і вітчизняного кінематографу з-поміж міжнародної спільноти ОАЕ. Покази фільмів відвідують як українські, так і іноземні резиденти Абу-Дабі, Дубаю й інших північних еміратів.

Нагадаємо, сімейна комедія «Інфоголік-2» від телеканалу «НЛО ТV» та студії «Мамахохотала» вийде в прокат напередодні Нового 2019 року. Про це стало відомо під час презентації дистрибуторської компанії MMD на кіноринку в рамках Одеського кінофестивалю, який у ці дні триває в Одесі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2150
Читайте також
12.12.2018 14:55
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
7 166
26.04.2017 09:00
Лілія Апостолова
«Детектор медіа»
3 168
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду