«Радіо 24», яке переїхало до Києва, змінює назву та формат

«Радіо 24», яке переїхало до Києва, змінює назву та формат

16 Лютого 2017
5966
16 Лютого 2017
10:55

«Радіо 24», яке переїхало до Києва, змінює назву та формат

5966
«Радіо 24», що входить до радіохолдингу «Люкс» Андрія Садового та Романа Андрейка, вже кілька місяців працює у Києві. Радіостанція йде від новинного формату та змінює назву на «Максимум».
«Радіо 24», яке переїхало до Києва, змінює назву та формат
«Радіо 24», яке переїхало до Києва, змінює назву та формат

Про це «Детектору медіа» розказав генеральний директор радіостанції Роман Андрейко.

«"Радіо 24" вже тривалий час знаходиться в Києві. Ми прийняли рішення про перейменування радіостанції. Подали відповідні документи до Нацради. Це документи з приводу реєстрації торгової марки і тому подібне. Ми вже в ефірі про це активно  розповідаємо. Радіо "Максимум". В ефірі ми так і звучимо. "Радіо 24" – це радіо "Максимум", – розказав він. Це штат до 20 людей. Ранкове шоу, вечірнє шоу, денні ефіри, невеличка редакція людей, які готують новини».

За словами пана Андрейко, тепер на радіостанції менше новин.

«Про "Радіо 24" можна сказати, що це радіо новин. А по факту вже тривалий час в ефірі "Радіо 24" звучить не дуже велика кількість інформаційних новин і передач. Натомість, там більше звучить музики. Ми запустили розважальні шоу. Радіо "Максимум" – це максимум енергії для твого успіху», – додав гендиректор.

Радіо «Максимум» доступне у Києві на хвилі 94,2.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що радіохолдинги «Люкс» і «ТАВР медіа» цікавляться частотами радіокомпанії «Онікс» («Перець ФМ»), яку холдинг «Вести Украина» придбав кілька років тому в Андрія Карпія, але на яких Національна рада з питань телебачення і радіомовлення не дозволила запустити «Радио Вести».

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5966
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Тарас
2544 дн. тому
На Радіо 24 була непогана музика, але й це зіпсували. Тепер ні новин, ні музики. Стали як всі. Шкода.
меломан
2596 дн. тому
жахливе зробили радіо. ні новин нормальних, ні програми не дотягують. плоскі жарти для ідіотів!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду