Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк

Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк

28 Жовтня 2016
1968
28 Жовтня 2016
16:24

Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк

1968
З 2017 року «Медіа Група Україна» («МГУ») відновлює прямі продажі спонсорства на медійних ресурсах, що входять до групи, через власний сейлз-хаус «Медіапартнерство». Керівником департаменту спонсорських продажів сейлз-хаусу «Медіапартнерство» призначено Тетяну Вознюк.
Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк
Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк

Про це повідомляє пресс-служба «МГУ».

Починаючи з жовтня 2016 року, планування спонсорських продажів на 2017 рік здійснюється департаментом спонсорства сейлз-хаусу. У 2017 році з агентством CMS, яке з 2012 року реалізовувало продаж спонсорства на каналах «Медіа Групи Україна», співпраця продовжиться на стандартних, не ексклюзивних умовах. Водночас продаж спонсорських пропозицій на каналах «Футбол 1/Футбол 2» в 2017 році буде, як і раніше, здійснюватиметься компанією «Спорт Маркет Плюс» на ексклюзивних умовах.

Керівником департаменту спонсорських продажів сейлз-хаусу «Медіапартнерство» стала Тетяна Вознюк, яка раніше працювала керівником відділу з продажу спонсорства та реклами в Discovery Україна, займала позицію керівника групи по роботі з клієнтами холдингу «1+1 медіа».

«Всі останні структурні зміни в рекламному бізнесі «Медіа Групи Україна» пов'язані з підвищенням ефективності співробітництва з нашими партнерами. В рамках єдиного сейлз-хаусу "Медіапартнерство" ми об'єднали прямі продажі ТВ реклами, продаж реклами в газеті "Сегодня" і на сайті Сегодня.ua, а також реклами в журналі і на сайті світового бренду Vogue в Україні.

Природним продовженням цього процесу є активний вихід нашого сейлз-хаусу на ринок спонсорства. Синергія всіх напрямків дозволяє надавати клієнтам комплексні мультимедійні рішення. Логічно, коли клієнт отримує весь комплекс послуг з одних рук - це зручно і клієнтам і самим медіаресурсам», - пояснив зміни директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко.

«Продаж спонсорських проектів - затребувана послуга, яка вимагає нестандартних оперативних рішень, і поряд з прямою рекламою користується підвищеним попитом з боку рекламодавців. Саме тому і було прийнято рішення сконцентрувати всі продажі реклами і спонсорства в власному сейлз-хаусі. Переваги для клієнтів очевидні: це і єдина стратегія продажів, прозора система ціноутворення, пропозиція і реалізація мультимедійних проектів», - заявила директор сейлз-хаусу «Медіапартнерство» Юлія Костецька.

Нагадаємо, видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», що входить до «Медіа Групу Україна» Ріната Ахметова, запустив новий інтернет-проект - регіональний портал Донбасу «Донецкие новости». Проект стартував на базі сайту газети «Донецкие новости», але на новому домені dnews.dn.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1968
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду