detector.media
28.10.2016 16:24
Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк
Керувати спонсорськими продажами в сейлз-хаусі «МГУ» буде Тетяна Вознюк
З 2017 року «Медіа Група Україна» («МГУ») відновлює прямі продажі спонсорства на медійних ресурсах, що входять до групи, через власний сейлз-хаус «Медіапартнерство». Керівником департаменту спонсорських продажів сейлз-хаусу «Медіапартнерство» призначено Тетяну Вознюк.

Про це повідомляє пресс-служба «МГУ».

Починаючи з жовтня 2016 року, планування спонсорських продажів на 2017 рік здійснюється департаментом спонсорства сейлз-хаусу. У 2017 році з агентством CMS, яке з 2012 року реалізовувало продаж спонсорства на каналах «Медіа Групи Україна», співпраця продовжиться на стандартних, не ексклюзивних умовах. Водночас продаж спонсорських пропозицій на каналах «Футбол 1/Футбол 2» в 2017 році буде, як і раніше, здійснюватиметься компанією «Спорт Маркет Плюс» на ексклюзивних умовах.

Керівником департаменту спонсорських продажів сейлз-хаусу «Медіапартнерство» стала Тетяна Вознюк, яка раніше працювала керівником відділу з продажу спонсорства та реклами в Discovery Україна, займала позицію керівника групи по роботі з клієнтами холдингу «1+1 медіа».

«Всі останні структурні зміни в рекламному бізнесі «Медіа Групи Україна» пов'язані з підвищенням ефективності співробітництва з нашими партнерами. В рамках єдиного сейлз-хаусу "Медіапартнерство" ми об'єднали прямі продажі ТВ реклами, продаж реклами в газеті "Сегодня" і на сайті Сегодня.ua, а також реклами в журналі і на сайті світового бренду Vogue в Україні.

Природним продовженням цього процесу є активний вихід нашого сейлз-хаусу на ринок спонсорства. Синергія всіх напрямків дозволяє надавати клієнтам комплексні мультимедійні рішення. Логічно, коли клієнт отримує весь комплекс послуг з одних рук - це зручно і клієнтам і самим медіаресурсам», - пояснив зміни директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко.

«Продаж спонсорських проектів - затребувана послуга, яка вимагає нестандартних оперативних рішень, і поряд з прямою рекламою користується підвищеним попитом з боку рекламодавців. Саме тому і було прийнято рішення сконцентрувати всі продажі реклами і спонсорства в власному сейлз-хаусі. Переваги для клієнтів очевидні: це і єдина стратегія продажів, прозора система ціноутворення, пропозиція і реалізація мультимедійних проектів», - заявила директор сейлз-хаусу «Медіапартнерство» Юлія Костецька.

Нагадаємо, видавничий холдинг «Сьогодні Мультимедіа», що входить до «Медіа Групу Україна» Ріната Ахметова, запустив новий інтернет-проект - регіональний портал Донбасу «Донецкие новости». Проект стартував на базі сайту газети «Донецкие новости», але на новому домені dnews.dn.ua.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY