detector.media
19.09.2016 11:16
Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США
Студія «Квартал 95» продала формат «Слуги народу» в США
19 вересня студія «Квартал 95» оголосила про продаж формату серіалу «Слуга народу» американській компанії Fox Studios.

Студія «Квартал 95» та американська компанія-мейджер Fox Studios досягли домовленостей про продаж опціону на формат українського серіалу «Слуга народу» в США, повідомляє прес-служба української студії. Угода на стадії підписання контракту. Протягом найближчого року продюсувати і виробляти серіал за форматом «Кварталу 95» в США буде компанія Imagine.

Контракт із Fox Studios укладає компанія Eccho Rights, котра є міжнародним дистрибутором проектів студії «Квартал 95».

Художній керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський вважає досягнуту угоду подією не лише для української медійної індустрії, але й для всієї України: «Продукт, придуманий і реалізований тут, перетнув океан і буде реалізований у США – країні, яка десятки років задає тренди й експортує свої кіно й серіали по всьому світу. Історія звичайної чесної людини, яка раптом стає Президентом і починає боротьбу з корупцією на всіх рівнях, – універсальна, близька й зрозуміла глядачам різних країн, тому що в усьому світі люди хочуть бачити при владі порядних політиків».

Нагадаємо, раніше в інтерв’ю «Детектору медіа» Володимир Зеленський повідомляв про плани продажу своїх проектів у США.

«Слуга народу» - це політичний комедійний серіал студії «Квартал 95», що був показаний на телеканалі «1+1» восени 2015 року, здобувши високі показники телеперегляду. Український серіал також був показаний на телебаченні Естонії, Молдови й Казахстану, отримав кілька нагород на міжнародних фестивалях медіаконтенту (США, Німеччина, Південна Корея) та був придбаний для показу низкою онлайн-платформ.

У серпні 2016 року в Україні стартували зйомки продовження «Слуги народу» - повнометражного фільму та другого сезону серіалу.

Фото - кадр із серіалу

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY