Фірташ і Безлюдна більше не очолюють Федерацію роботодавців України

Фірташ і Безлюдна більше не очолюють Федерацію роботодавців України

6 Вересня 2016
3211
6 Вересня 2016
13:51

Фірташ і Безлюдна більше не очолюють Федерацію роботодавців України

3211
6 вересня Федерація роботодавців України отримала нове керівництво: замість Дмитра Фірташа її очолив Дмитро Олійник, повідомляє прес-служба об’єднання.
Фірташ і Безлюдна більше не очолюють Федерацію роботодавців України
Фірташ і Безлюдна більше не очолюють Федерацію роботодавців України

Нове керівництво федерації було обрано більшістю голосів 6 вересня на засіданні керівного органу об’єднання – Ради ФРУ, до складу якої входить 52 керівники галузевих і територіальних організацій бізнесу.

Очолив Федерацію роботодавців України – Дмитро Олійник, голова спостережної ради ВАТ «Ветропак Гостомельський склозавод» та президент Асоціації підприємств скляної промисловості. У 2010-2011 роках він вже очолював Федерацію роботодавців України, а з кінця 2011 року до сьогоднішнього дня був заступником Голови ФРУ з економічних питань.

Раніше головою Федерації роботодавців України був Дмитро Фірташ, голова ради групи компаній Group DF і співвласник «Інтер медіа груп», а його заступницею у ФРУ була Ганна Безлюдна, керівниця «Інтер медіа груп» і голова Федерації роботодавців медійної галузі.

Відтепер пані Безлюдна вже не входить до числа заступників голови ФРУ. Заступниками новообраного голови Федерації роботодавців України стали: Олег Боярин – голова Наглядової ради ПрАТ «Єврокар», голова Федерації роботодавців автомобільної галузі, Володимир Цибульський  – генеральний директор АТ «СКФ Україна», голова Волинського обласного об'єднання організацій роботодавців, Григорій Дашутін  – почесний президент концерну NICMAS, голови Федерації роботодавців машинобудівної промисловості, Анатолій Гіршфельд  – почесний президент ІГ «УПЕК», голова об’єднання організацій роботодавців Харківської області, Андрій Антонюк  – голова Федерації роботодавців м. Києва, Євген Лапін  – голова Сумського обласного об’єднання організацій роботодавців.

Федерація роботодавців України заснована у 2002 році. Вона представляє та захищає інтереси бізнесу як в Україні так і на міжнародному рівні. ФРУ представляє інтереси близько 8500 підприємств, які в сукупності генерують 70% ВВП України і дають роботу понад 5 млн осіб.

Фото - dmitryfirtash.com

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3211
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду