detector.media
05.09.2016 17:57
Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv
Сергій Іванов очолив портал Espreso.tv
Сайт Espreso.tv отримав нового головного редактора — журналіста і блогера Сергія Іванова.

Про це повідомляє прес-служба каналу.

«Я прийняв пропозицію керівництва "Еспресо"і очолив сайт. Планую провести грунтовні зміни. Портал Espreso.tv стане окремим інтернет-медіа, який буде тісно співпрацювати з телеканалом, а не просто ретранслювати новини. Сайт буде більш насиченим із точки зору ексклюзиву та мультимедійності. Можу сказати, що на сайті з'являться лонгріди, інтервю, авторські розслідувальні матеріали. Важливо те, що я знайшов порозуміння з керівництвом. Мені гарантували свободу, що вкрай важливо», - сказав Сергій Іванов.

Головред сайту планує привести нових авторів. Задача максимум — охопити аудиторію всієї країни.

«Ми будемо сповідувати принципи та стандарти ЗМІ цивілізованих країн. Так, контент стане більш “злим”, але не з емоційної, а з семантичної точку зору», - підкреслив пан Іванов.

Сергій Іванов — переселенець з Луганська, відомий блогер і журналіст. Писав для «Української правди» (співпраця закінчилась скандалом), «Цензор.НЕТ», «Фокусу», для журналу «Публичные люди».

Нагадаємо, українського блогера Сергія Іванова викликали в правоохоронні органи для дачі показань свідків у справі вбивства журналіста Павла Шеремета. Він підозрює, що поліція звернулась до нього після свідчень Олени Притули. Конфлікт Сергія Іванова і «Української правди» триває з минулого року.

На фото - Сергій Іванов

Фото: "Еспресо"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY