Газета «Вести» запускає спецпроект «Мой город»

Газета «Вести» запускає спецпроект «Мой город»

5 Вересня 2016
1158
5 Вересня 2016
12:56

Газета «Вести» запускає спецпроект «Мой город»

1158
Сьогодні, 5 вересня, газета «Вести» спільно з діловим сайтом ubr.ua запускають спецпроект «Мой город», який повинен статии гідом районами української столиці.
Газета «Вести» запускає спецпроект «Мой город»
Газета «Вести» запускає спецпроект «Мой город»

Про це повідомляє прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».

Щопонеділка газета «Вести» і сайт ubr.ua будуть розповідати про кожного з 10-ти районів Києва. Мета – надати всю необхідну інформацію, аби читачі могли скласти комплексну картину району та його можливостей.

Перший випуск спецпроекту відкриває Голосіївський район. Далі в алфавітному порядку журналісти розкажуть про всі райони столиці.

Завдяки спецпроекту читачі дізнаються про історію створення кожного з районів, про сусідів в мікрорайонах, про те, який спосіб життя ведуть мешканці районів, які активності обирають, про культурно-розважальні, освітні, спортивні заклади , про основні особливості, які роблять район привабливим місцем для життя, і про найбільш примітні місця відпочинку.

«Ми розповімо читачам про переваги та проблеми інфраструктури, про плани районної влади, про найбільш аварійні місця та найцікавіше дозвілля. Крім того киян та жителів столиці чекають несподівані історичні факти про їх райони, розповіді про пам'ятки місцевого значення, плани розвитку району, управлінську філософію лідерів районного масштабу, а в деяких випадках - навіть про районний сленг», - сказала головна редакторка газети «Вести» Оксана Омельченко.

Нагадаємо, втікача до Росії, колишнього главу міністерства податків та зборів в уряді Миколи Азарова, Олександра Клименка неодноразово називали власником холдингу «Вести Украина», до якого входять «Радио Вести», газета «Вести», канал UBR й інші медійні активи. Про причетність до цього холдингу заявляла, зокрема, колишня журналістка видання «Вести.Репортер» Світлана Крюкова. 

Власні джерела «Детектора медіа» в холдингу стверджували, що редакційна політика ЗМІ холдингу спрямована, в тому числі, на формування позитивного образу Олександра Клименка в Україні, а також підготовці його повернення на батьківщину, і просуванні його політичних амбіцій в Україні.

Однак нинішній керівник холдингу Ольга Семченко, пов'язана особистими стосунками з Олександром Клименком, заперечувала в інтерв'ю «ДМ» причетність Клименка до холдингу. В документах, опублікованих відповідно до Закону про прозорість медіавласності, кінцевим бенефіціаром двох ЗМІ - «Радио Вести» і каналу UBR - значиться Денис Мозговий (79,2%), власником значної частини - Тетяна Александрова (19,8%).

Фото: inforesist.org

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1158
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду