15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016

15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016

12 Серпня 2016
1278
12 Серпня 2016
19:28

15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016

1278
Переможець пітчингу отримає від телеканалу «Україна» квиток до Парижа і проживання для участі в міжнародному фестивалі Series Mania
15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016
15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016

20 вересня в межах міжнародного медіафоруму Kiev Media Week відбудеться традиційна конференція зі спільного телевиробництва Kiev CoProduction Meetings.

Захід відбудеться в конференц-залі готелю Hyatt Regency (вул. Алли Тарасової, 5, Київ).

До участі запрошено незалежних продюсерів, представників продакшн-компаній, виробничих підрозділів телеканалів, членів професійних асоціацій, студій та інвесторів з країн СНД, Східної і Західної Європи та інших регіонів світу, які мають наміри представити телепроекти для копродукції або готові виступити в якості співпродюсерів для створення телепроектів.

Заявки на участь та аплікаційні форми можна знайти на сторінці реєстрації учасників Kiev Media Week. Строк подачі проектів і заявок – до 15 серпня.

Kiev CoProduction Meetings складатиметься з трьох блоків:

  • дискусійна панель (виступи спікерів та експертів з міжнародної копродукції, обмін досвідом, розгляд шоу-кейсів);
  • пітчинг телепроектів для копродукції (продюсерам кожного з 9 відібраних на пітчинг проектів буде надано 15 хвилин для виступу: 10 хвилин – на презентацію проекту, 5 хвилин – на запитання і відповіді);
  • особисті зустрічі (представникам проектів буде надано можливість провести індивідуальні 10-хвилинні зустрічі з експертами і представниками найбільших українських телеканалів і виробників – СТБ, «Україна», «1+1», Friends Production, «Студія Квартал 95», Film.ua, Star Media та ін.

Участь у заході платна. Деталі – на сайті Kiev Media Week. Учасники Kiev CoProduction Meetings отримують знижку на оплату участі в міжнародному ринку контенту Ukrainian Content Market, що відбудеться в межах Kiev Media Week 20-21 вересня.

У 2016 році партнером Kiev CoProduction Meetings став телеканал «Україна», який надасть переможцю пітчингу Kiev CoProduction Meetings, обраному міжнародним журі, квиток до Парижа і проживання для участі в міжнародному фестивалі Series Mania. Також канал підготує й покаже сюжети про переможця пітчингу та його поїздку на Series Mania.

Series Mania Festival щорічно проводиться у квітні в Парижі. Фестиваль дає змогу побачити прем’єри серіалів з різних країн до їх виходу на ТБ, а також відвідати круглі столи й панельні дискусії, де обговорюються перспективи і тенденції серіального виробництва у світі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1278
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду