detector.media
12.08.2016 19:28
15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016
15 серпня завершується прийом проектів на Kiev CoProduction Meetings 2016
Переможець пітчингу отримає від телеканалу «Україна» квиток до Парижа і проживання для участі в міжнародному фестивалі Series Mania

20 вересня в межах міжнародного медіафоруму Kiev Media Week відбудеться традиційна конференція зі спільного телевиробництва Kiev CoProduction Meetings.

Захід відбудеться в конференц-залі готелю Hyatt Regency (вул. Алли Тарасової, 5, Київ).

До участі запрошено незалежних продюсерів, представників продакшн-компаній, виробничих підрозділів телеканалів, членів професійних асоціацій, студій та інвесторів з країн СНД, Східної і Західної Європи та інших регіонів світу, які мають наміри представити телепроекти для копродукції або готові виступити в якості співпродюсерів для створення телепроектів.

Заявки на участь та аплікаційні форми можна знайти на сторінці реєстрації учасників Kiev Media Week. Строк подачі проектів і заявок – до 15 серпня.

Kiev CoProduction Meetings складатиметься з трьох блоків:

Участь у заході платна. Деталі – на сайті Kiev Media Week. Учасники Kiev CoProduction Meetings отримують знижку на оплату участі в міжнародному ринку контенту Ukrainian Content Market, що відбудеться в межах Kiev Media Week 20-21 вересня.

У 2016 році партнером Kiev CoProduction Meetings став телеканал «Україна», який надасть переможцю пітчингу Kiev CoProduction Meetings, обраному міжнародним журі, квиток до Парижа і проживання для участі в міжнародному фестивалі Series Mania. Також канал підготує й покаже сюжети про переможця пітчингу та його поїздку на Series Mania.

Series Mania Festival щорічно проводиться у квітні в Парижі. Фестиваль дає змогу побачити прем’єри серіалів з різних країн до їх виходу на ТБ, а також відвідати круглі столи й панельні дискусії, де обговорюються перспективи і тенденції серіального виробництва у світі.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY