Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом

Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом

29 Березня 2016
5310
29 Березня 2016
19:15

Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом

5310
Найбільший в СНД онлайн-кінотеатр Megogo.net (Україна) створив нову компанію, щоб зайнятися кінопрокатом. Як повідомляють ЗМІ, компанія Megogo розраховує увійти в топ-10 незалежних прокатників у Росії.
Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом
Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом

Про це повідомляє російське видання «РБК» з посиланням на повідомлення сервісу.

Кінопрокатом займеться спеціально створена компанія Megogo Distribution. Для виходу на «великі екрани» Megogo знайшла партнера - компанію Top Film Distribution, яка займається дистрибуцією фільмів з 2006 року. «Ми хочемо розширити бізнес і залучити до його розвитку людей, глибоко знайомих зі сферою кінопрокату», - пояснив РБК вибір партнера гендиректор Megogo в Росії Віктор Чеканов.

Суму інвестицій в проект компанія Megogo не розкриває.

Компанія Top Film, яка займається закупівлею прав на фільми в СНД, Східній Європі і країнах Балтії, передала Megogo Distribution права на дистрибуцію семи картин, але це права тільки на кінопрокат, а решта види прав (наприклад, freeTV, payTV і ін.) залишилися у Top Film, розповів РБК її засновник Володимир Артеменко. Поки мова йде про сім великих фільмів – наприклад, «Злочинець», «Механік 2» і «Скайлайн 2», їх загальний прогнозований бокс-офіс складе близько 1,5-2 млрд руб., говорить пан Артеменко. Перший з фільмів, «Злочинець», вийде на екрани 14 квітня, зазначається в інформації на сайті Top Film.

Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo.net створив новий інтерактивний канал для цінителів мистецтва «Гармонія класики HD», який не має новинного наповнення, фільмів, шоу і іншого сюжетного контенту.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5310
Читайте також
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду