detector.media
29.03.2016 19:15
Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом
Компанія Megogo вирішила зайнятися кінопрокатом
Найбільший в СНД онлайн-кінотеатр Megogo.net (Україна) створив нову компанію, щоб зайнятися кінопрокатом. Як повідомляють ЗМІ, компанія Megogo розраховує увійти в топ-10 незалежних прокатників у Росії.

Про це повідомляє російське видання «РБК» з посиланням на повідомлення сервісу.

Кінопрокатом займеться спеціально створена компанія Megogo Distribution. Для виходу на «великі екрани» Megogo знайшла партнера - компанію Top Film Distribution, яка займається дистрибуцією фільмів з 2006 року. «Ми хочемо розширити бізнес і залучити до його розвитку людей, глибоко знайомих зі сферою кінопрокату», - пояснив РБК вибір партнера гендиректор Megogo в Росії Віктор Чеканов.

Суму інвестицій в проект компанія Megogo не розкриває.

Компанія Top Film, яка займається закупівлею прав на фільми в СНД, Східній Європі і країнах Балтії, передала Megogo Distribution права на дистрибуцію семи картин, але це права тільки на кінопрокат, а решта види прав (наприклад, freeTV, payTV і ін.) залишилися у Top Film, розповів РБК її засновник Володимир Артеменко. Поки мова йде про сім великих фільмів – наприклад, «Злочинець», «Механік 2» і «Скайлайн 2», їх загальний прогнозований бокс-офіс складе близько 1,5-2 млрд руб., говорить пан Артеменко. Перший з фільмів, «Злочинець», вийде на екрани 14 квітня, зазначається в інформації на сайті Top Film.

Нагадаємо, онлайн-кінотеатр Megogo.net створив новий інтерактивний канал для цінителів мистецтва «Гармонія класики HD», який не має новинного наповнення, фільмів, шоу і іншого сюжетного контенту.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY