detector.media
17.03.2016 16:09
Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»
Ольга Куришко очолила інформаційну службу «Радио Вести»
Керівником інформаційної служби «Радио Вести» стала Ольга Куришко. Про це повідомила прес-служба медіахолдингу «Вести Україна».

Ольга Куришко раніше працювала старшим редактором і випусковим редактором «Радио Вести».

Посада керівника інформаційної служби «Радио Вести» була вакантною декілька місяців. «Однак потім ми вирішили запропонувати її Ользі, - розповіла програмний директор «Радио Вести» Ірина Сінченко. – Вона працює на “Радио Вести” практично з моменту заснування радіостанції, тому як ніхто інший знає всі тонкощі роботи розмовної станції. Вона була старшим редактором і випусковим редактором ранкового ефіру на радіостанції понад рік. Крім того, досвід Олі як парламентського журналіста газети Коммерсант Украина під керівництвом Валерія Калниша – для нас найкраща рекомендація».

Нагадаємо, що з березня Валерій Калниш залишив посаду головного редактора «Радио Вести», але продовжив працювати над своїми радіопроектами, у тому числі 11 березня запустив нову власну підсумкову щотижневу програму «Постфактум».

Нещодавно джерела «Детектора медіа» повідомили, що Олександр Клименко, якого називають власником холдингу «Вести Украина», заточує медіа холдингу під власну президентську кампанію, але співробітники «Радио Вести» це заперечили.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY