Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»

Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»

14 Березня 2016
3011
14 Березня 2016
10:40

Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»

3011
Онлайн-кінотеатр Megogo.net створив новий інтерактивний канал для цінителів мистецтва «Гармонія класики HD», який не має новинного наповнення, фільмів, шоу і іншого сюжетного контенту.
Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»
Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»

Про це повідомляє прес-служба компанії Megogo.

В ефірі каналу «Гармонія класики HD» демонструються картини найвідоміших художників різних епох, що творили в різних стилях. Акцент зроблений на трансляцію їх полотен у всіх деталях під заспокійливий музичний супровід.

Директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков називає новий канал унікальним завдяки незвичайній подачі контенту і вважає, що його цільова аудиторія більш широка, ніж здається на перший погляд.

«У користувачів виробилася звичка включати телевізор або комп'ютер для фону, займаючись своїми справами вдома або в офісі. Але часто це - новини, кліпи або навіть серіали. А ми хочемо запропонувати альтернативу: не те, що буде акцентувати на собі увагу і відволікати від захоплення, а навпаки, буде робити процес більш гармонійним і плідним. Якщо ж говорити простіше, "Гармонія класики HD" - це відмінний канал як для безтурботного проведення часу з книжкою на дивані, так і, наприклад, для занять йогою», - сказав Іван Шестаков.

Компанія Megogo працює з листопада 2011 року і запустилася в 15 країнах пострадянського простору. В кінці 2012 року стала доступна у всьому світі. За даними прес-служби, щомісячна аудиторія відео-сервісу - більше 40 млн. користувачів. Каталог ресурсу - понад 77 тис. одиниць відео: художні та документальні фільми, мультфільми, серіали, ТБ-програми та шоу, трансляції спортивних і культурних подій, новини, музичні кліпи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3011
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду