detector.media
14.03.2016 10:40
Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»
Megogo.net запустив новий канал «Гармонія класики HD»
Онлайн-кінотеатр Megogo.net створив новий інтерактивний канал для цінителів мистецтва «Гармонія класики HD», який не має новинного наповнення, фільмів, шоу і іншого сюжетного контенту.

Про це повідомляє прес-служба компанії Megogo.

В ефірі каналу «Гармонія класики HD» демонструються картини найвідоміших художників різних епох, що творили в різних стилях. Акцент зроблений на трансляцію їх полотен у всіх деталях під заспокійливий музичний супровід.

Директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков називає новий канал унікальним завдяки незвичайній подачі контенту і вважає, що його цільова аудиторія більш широка, ніж здається на перший погляд.

«У користувачів виробилася звичка включати телевізор або комп'ютер для фону, займаючись своїми справами вдома або в офісі. Але часто це - новини, кліпи або навіть серіали. А ми хочемо запропонувати альтернативу: не те, що буде акцентувати на собі увагу і відволікати від захоплення, а навпаки, буде робити процес більш гармонійним і плідним. Якщо ж говорити простіше, "Гармонія класики HD" - це відмінний канал як для безтурботного проведення часу з книжкою на дивані, так і, наприклад, для занять йогою», - сказав Іван Шестаков.

Компанія Megogo працює з листопада 2011 року і запустилася в 15 країнах пострадянського простору. В кінці 2012 року стала доступна у всьому світі. За даними прес-служби, щомісячна аудиторія відео-сервісу - більше 40 млн. користувачів. Каталог ресурсу - понад 77 тис. одиниць відео: художні та документальні фільми, мультфільми, серіали, ТБ-програми та шоу, трансляції спортивних і культурних подій, новини, музичні кліпи.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY