З комунального каналу «Львів-ТБ» планують звільнити 30 співробітників

З комунального каналу «Львів-ТБ» планують звільнити 30 співробітників

2 Березня 2016
2064
2 Березня 2016
14:38

З комунального каналу «Львів-ТБ» планують звільнити 30 співробітників

2064
Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин заявив, що з комунального підприємства облради «Телекомпанія Львів-ТБ» планується звільнити 30 працівників.
З комунального каналу «Львів-ТБ» планують звільнити 30 співробітників
З комунального каналу «Львів-ТБ» планують звільнити 30 співробітників

Про це він повідомив на прес-конференції 2 березня за підсумками роботи 100 днів роботи на посаді, передає ZIK.

За словами Олександра Ганущина, т.в.о. директора «Львів-ТБ» Юрій Візняк, якого було призначено 16 лютого після звільнення колишнього директора Ярослава Антонійчука, має бачення, що із 80 працівників підприємства потрібно залишити близько 50.

Нагадаємо, 16 лютого на сесії Львівської обласної ради було прийняте рішення про припинення контракту із директором комунального підприємства «Телекомпанія Львів-ТБ» Ярославом Антонійчуком і призначення конкурсу на заміщення вакансії керівника телекомпанії. Тимчасово виконуючим обов’язки директора «Львів-ТБ» було призначено депутата від фракції Радикальної партії Ляшка, голову комісії з питань культури облради Юрія Візняка.

Водночас Управлінню майном спільної власності Львівської обласної ради доручено провести публічний конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства «Телекомпанія Львів-ТБ».

Раніше комісія Львівської облради з питань культури, історико-культурної спадщини, туризму, духовного відродження та засобів масової інформації визнала незадовільною роботу комунального підприємства «Телекомпанія «Львів-ТБ» за 2015 рік і рекомендувала звільнити з посади директора підприємства. Комісія рекомендувала надати фінансову підтримку для «Львів-ТБ», виділивши додатково 4 млн грн у 2016 році. Раніше для комунального телебачення вже виділили 2,8 млн грн. Окрім того, комісія рекомендує надати «Львів-ТБ» пільги на оренду приміщень у розмірі 1 грн за метр квадратний у рік.

ІА ZIK нагадує, що у травні 2014 року виконувачем обов’язки директора комунального підприємства Львівської облради «Телекомпанія «Львів-ТБ» призначено соліста дуету «Ріка життя» Ярослава Антонійчука.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2064
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду