«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)

«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)

15 Жовтня 2015
2051
15 Жовтня 2015
16:20

«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)

2051
«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)
«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)

Телеканал «Україна» приступив до підготовки нового проекту - ток-шоу «Глядач як свідок», прем'єра якого відбудеться в листопаді. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Глядач як свідок» - це незалежне розслідування резонансних злочинів, яке ведуть самі глядачі, реалізоване у форматі ток-шоу. Над проектом працює продакшн-студія Іларіона Павлюка Ivory Films (попередня назва студії - The Show Time Production), яка виробляє для каналу ток-шоу «Говорить Україна».

 

«За статистикою, 81% всіх злочинів розкриваються завдяки свідкам. Канал "Україна" запрошує глядачів стати головними учасниками розслідування злочинів і провести слідство прямо в студії унікального проекту "Глядач як свідок"», - йдеться в повідомленні.

 

Гостями студії стануть реальні свідки подій, родичі потерпілих, а також слідчі, експерти та журналісти, які вели незалежне розслідування у справі. «Прямо в студії проекту учасники та очевидці зможуть відновити торжество справедливості, пред'явити нові факти, які допоможуть виправдати несправедливо звинувачених і знайти винних», - анонсує прес-служба каналу.

 

За задумом каналу, проект має стати відображенням процесів, що відбуваються в суспільстві: зростання громадянської свідомості, небайдужості та ініціативності українців, нашої готовності взяти на себе відповідальність за зміни, які відбуваються в нашій країні.

 

До участі в програмі запрошуються експерти - справжні професіонали своєї справи, які використовують тільки найсучасніші методи і прийоми криміналістики.

 

Ім'я ведучого канал обіцяє оголосити найближчим часом. Також невдовзі почне роботу кол-центр для прийому звернень глядачів і буде відкритий сайт, де будь-який охочий зможе надати важливу інформацію для розслідування злочинів.

 

«Глядач як свідок» стане додатковим ток-шоу в ефірі каналу «Україна» та не буде заміною соціального ток-шоу «Говорить Україна», уточнили «Детектор медіа» в прес-службі.

 

Нагадаємо, що з квітня 2012 року в ефірі каналу «Україна» виходить щоденне соціальне ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим. Проект виробляє продакшн-студія Іларіона Павлюка Ivory Films (попередня назва студії - The Show Time Production).

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2051
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду