detector.media
15.10.2015 16:20
«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)
«Україна» запустить нове ток-шоу «Глядач як свідок» (ДОПОВНЕНО)

Телеканал «Україна» приступив до підготовки нового проекту - ток-шоу «Глядач як свідок», прем'єра якого відбудеться в листопаді. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

«Глядач як свідок» - це незалежне розслідування резонансних злочинів, яке ведуть самі глядачі, реалізоване у форматі ток-шоу. Над проектом працює продакшн-студія Іларіона Павлюка Ivory Films (попередня назва студії - The Show Time Production), яка виробляє для каналу ток-шоу «Говорить Україна».

 

«За статистикою, 81% всіх злочинів розкриваються завдяки свідкам. Канал "Україна" запрошує глядачів стати головними учасниками розслідування злочинів і провести слідство прямо в студії унікального проекту "Глядач як свідок"», - йдеться в повідомленні.

 

Гостями студії стануть реальні свідки подій, родичі потерпілих, а також слідчі, експерти та журналісти, які вели незалежне розслідування у справі. «Прямо в студії проекту учасники та очевидці зможуть відновити торжество справедливості, пред'явити нові факти, які допоможуть виправдати несправедливо звинувачених і знайти винних», - анонсує прес-служба каналу.

 

За задумом каналу, проект має стати відображенням процесів, що відбуваються в суспільстві: зростання громадянської свідомості, небайдужості та ініціативності українців, нашої готовності взяти на себе відповідальність за зміни, які відбуваються в нашій країні.

 

До участі в програмі запрошуються експерти - справжні професіонали своєї справи, які використовують тільки найсучасніші методи і прийоми криміналістики.

 

Ім'я ведучого канал обіцяє оголосити найближчим часом. Також невдовзі почне роботу кол-центр для прийому звернень глядачів і буде відкритий сайт, де будь-який охочий зможе надати важливу інформацію для розслідування злочинів.

 

«Глядач як свідок» стане додатковим ток-шоу в ефірі каналу «Україна» та не буде заміною соціального ток-шоу «Говорить Україна», уточнили «Детектор медіа» в прес-службі.

 

Нагадаємо, що з квітня 2012 року в ефірі каналу «Україна» виходить щоденне соціальне ток-шоу «Говорить Україна» з Олексієм Сухановим. Проект виробляє продакшн-студія Іларіона Павлюка Ivory Films (попередня назва студії - The Show Time Production).

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY