«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України

«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України

6 Жовтня 2015
3014
6 Жовтня 2015
19:28

«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України

3014
«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України
«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України

У середу, 14 жовтня, до Дня захисника України, телеканал «2+2» покаже документальні фільми, серіал і військово-патріотичне ток-шоу. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

О 12.40 на «2+2» відбудеться прем'єра документального проекту «Льотчики» про долі українських військових льотчиків, які в 2014-му році брали участь у бойових діях в зоні АТО, про те, як бойовики вели справжнє полювання за збитими екіпажами, про ціну, встановленої в «ДНР» за голову українського пілота військового літака, про чудеса порятунку з полону.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», о 16.25 на телеканалі стартує новий сезон ток-шоу «Хоробрі серця» в оновленому форматі. Випуск «Хоробрих сердець» в середу буде присвячений українським артилеристам, що знаходяться в зоні АТО.

 

О 19.00 глядачі «2+2» зможуть побачити всі серії військово-патріотичної драми «Гвардія» про перших українських добровольцях, які встали на захист країни навесні 2014 року.

 

О 22.45 відбудеться прем'єра документального фільму режисера Крістіана Жерегі «Край землі: зона АТО», що розповідає про життя бійців добровольчих батальйонів. Фільм «Край землі» - це збірка документальних новел з життя бійців добровольчих батальйонів, знятий на передовій в 2014 році. «Це діалог про життя і смерть, про надії та мрії, про долю країни, який на фронті ведуть ті, кому завтра йти в бій. Працюючи над фільмом, його автор, український режисер Крістіан Жерегі провів на війні більше 5 місяців», - анонсує стрічку телеканал.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3014
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду