detector.media
06.10.2015 19:28
«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України
«2+2» покаже низку програм і фільмів до Дня захисника України

У середу, 14 жовтня, до Дня захисника України, телеканал «2+2» покаже документальні фільми, серіал і військово-патріотичне ток-шоу. Про це йдеться в анонсах телеканалу.

 

О 12.40 на «2+2» відбудеться прем'єра документального проекту «Льотчики» про долі українських військових льотчиків, які в 2014-му році брали участь у бойових діях в зоні АТО, про те, як бойовики вели справжнє полювання за збитими екіпажами, про ціну, встановленої в «ДНР» за голову українського пілота військового літака, про чудеса порятунку з полону.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», о 16.25 на телеканалі стартує новий сезон ток-шоу «Хоробрі серця» в оновленому форматі. Випуск «Хоробрих сердець» в середу буде присвячений українським артилеристам, що знаходяться в зоні АТО.

 

О 19.00 глядачі «2+2» зможуть побачити всі серії військово-патріотичної драми «Гвардія» про перших українських добровольцях, які встали на захист країни навесні 2014 року.

 

О 22.45 відбудеться прем'єра документального фільму режисера Крістіана Жерегі «Край землі: зона АТО», що розповідає про життя бійців добровольчих батальйонів. Фільм «Край землі» - це збірка документальних новел з життя бійців добровольчих батальйонів, знятий на передовій в 2014 році. «Це діалог про життя і смерть, про надії та мрії, про долю країни, який на фронті ведуть ті, кому завтра йти в бій. Працюючи над фільмом, його автор, український режисер Крістіан Жерегі провів на війні більше 5 місяців», - анонсує стрічку телеканал.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY