«Квартал 95» знімає для ICTV комедійний серіал «Пацики»

«Квартал 95» знімає для ICTV комедійний серіал «Пацики»

6 Жовтня 2015
3371
6 Жовтня 2015
14:05

«Квартал 95» знімає для ICTV комедійний серіал «Пацики»

3371
«Квартал 95» знімає для ICTV комедійний серіал «Пацики»
«Квартал 95» знімає для ICTV комедійний серіал «Пацики»

Директор-президент телеканалу ICTV Олександр Богуцький поінформував, що студія «Квартал 95» знімає для його каналу гумористичний серіал «Пацики». Про це повідомив в інтерв'ю газеті «Комсомольская правда в Украине».

 

За словами Олександра Богуцького, серіал вийде навесні 2016 року. «Навесні наступного року у нас буде дуже хороша багатосерійна історія, яку для нас знімає "Квартал 95", - називається "Пацики". Мені здається, це буде смішно», - сказав він.

 

Як раніше писала «Детектор медіа», «Пацики» - це 12-серійний комедійний серіал про провінціалів, які підкорюють столицю. «А-ля "Бригада", але комедійна, а не кримінальна. Про талановиту молодь і дружбу», - розповів у вересні на презентації нових проектів продюсер і керівник студії «Квартал-95» Сергій Шефір. На той момент серіал перебував на стадії предпродакшну, і студія не повідомляла, для якого каналу готується цей проект.

 

 

Олександр Богуцький підтвердив, що канал розробляє кілька гумористичних проектів.

 

«Ми багато працюємо в напрямку гумору. Зараз у нас є "Дизель Шоу". Знімаємо скетч-шоу "На трьох". Адже коли люди сміються - це добре. І нам би хотілося, щоб цього було більше», - сказав він.

 

Як повідомляло видання «Дуся», у вересні розпочалися зйомки комедійного скетчкому «На трьох», який робить на замовлення каналу ICTV «Дизель Студіо». За інформацією медіатаблоїду, вже в листопаді 24-серійний серіал повинен з'явитися на ICTV (слот теж обговорюється).

 

Нагадаємо, 13 вересня на каналі ICTV почало виходити гумористичне шоу «Труба містера Сосиски».  За форматом, ведучий містер Сосиска демонструватиме глядачам відео на кулінарну тематику. Виходить шоу об 11.05.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3371
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду