detector.media
05.10.2015 15:16
«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні
«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні

Українська версія глянцевого журналу Vogue - «Vogue в Украине» - буде випускатися холдингом «Медіа Група Україна» («МГУ») за ліцензійною угодою з Condé Nast International.  Про це повідомляє прес-служба «МГУ».

 

Перший спільний номер вийде у жовтні. Раніше видавцем цього глянцю в Україні був UMH Group («Український медіа холдинг»). В UMH журнал видавався під назвою «Vogue Украина» з 2012 року.

 

Варто зазначити, що «Vogue в Украине» буде не першим активом «МГУ» у секторі друкованих ЗМІ. До складу холдингу входить видавничий дім «Сьогодні мультимедіа», який видає газету «Сегодня».

 

«Сьогодні ми раді оголосити, що "Медіа Група Україна" підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з якою ми будемо видавати журнал "Vogue в Украине". Для нас велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні такий потужний бренд, як Vogue. Український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Проте ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція - тому пряме підтвердження», - зазначив голова наглядової ради «Медіа Група Україна» Олександр Баринов.

 

«Рішення випускати "Vogue в Украине" повністю відповідає стратегії розвитку нашого холдингу. "Медіа Група Україна" прагне бути лідером у всіх сегментах своєї присутності. Vogue - безумовний лідер свого сегменту. Ми раді, що до нас приєднується команда професіоналів, і ми прагнемо не тільки зберегти всі кращі традиції "Vogue в Украине", але й досягти значних успіхів у розвитку проекту в майбутньому. Наша компанія відповідальна в своїх рішеннях, і ми можемо запевнити читачів і рекламодавців, що забезпечимо якість, що відповідає вимогам партнера - видавництва Conde Nast», - сказав директор «Медіа Група Україна» Євген Лященко.

 

«Ми раді продовженню розвитку Vogue в Україні з новим партнером, який поділяє наші цінності - прагнення до винятковості та якості, - прокоментувала Карина Добротворська, президент з розвитку нових ринків та редакційний директор Brand Development Condé Nast International. - Український ринок дуже важливий, і Vogue з моменту свого запуску істотно вплинув на розстановку сил у сегменті luxury-медіа. Разом з "Медіа Групою Україна" ми з нетерпінням очікуємо подальших успіхів бренду». 

 

«Місія Vogue - відображати в моді культуру і світ, який нас оточує, тому наша команда завжди створювала особливий журнал - журнал з українським характером, українськими героями і колоритом. Наша мета залишається незмінною - бути виданням №1 про моду і красу. Ми раді, що наш новий партнер "Медіа Група Україна" є досвідченим стратегічним інвестором на медіаринку. Впевнена, що невдовзі ми зможемо озвучити наші спільні амбітні плани розвитку проекту», - заявила головний редактор журналу «Vogue в Украине» Маша Цуканова.

 

Перше число журнал «Vogue Украина» вийшло в червні 2012 року. На той момент правами на видання володів медіахолдинг UMH Group («Український медіа холдинг») під керівництвом Бориса Ложкіна.

 

Видання стало одним з 21 міжнародних видань бренду. Vogue також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччини, Нідерландах та Таїланді.

 

Нагадаємо, у серпні «Детектор медіа» повідомляла інформацію з власних джерел, що тривали переговори щодо подальшої долі глянцевого журналу «Vogue Украина». Питання про видання журналу в Україні піднімалося кілька разів після продажу Борисом Ложкіним UMH Group бізнесмену Сергію Курченку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY