Вийшло перше число українського Vogue

21 Лютого 2013
6839
21 Лютого 2013
11:03

Вийшло перше число українського Vogue

6839
На обкладинці – Дар’я Вербова
Вийшло перше число українського Vogue

Сьогодні, 21 лютого, у продаж надійшло перше - березневе - число української версії журналу про моду Vogue. Про це повідомляє прес-служба видавничого дому UMH Publishing (Український медіахолдинг, УМХ).

 

Одночасно стартував інтернет-ресурс Vogue.ua.

 

Перше число журналу «Vogue Украина» містить понад 300 шпальт. На обкладинці - супермодель українського походження Дар'я Вербова.

 

«Головне завдання "Vogue Украина" сьогодні - кардинально змінити fashion-простір нашої країни», - каже головний редактор журналу Маша Цуканова.

 

За словами редактора, читачем українського Vogue є розумна стильна жінка, з почуттям гумору і гарним смаком.

 

У кожному номері будуть фотозйомки, нариси про цікавих особистостей, репортажі з тижнів моди, статті про стиль і культуру.

 

«У першому випуску в одній зйомці нам вдалося зібрати десятку найбільш затребуваних українських моделей - від заслуженої Сніжани Онопки і всюди затребуваної Алли Ксотромічевої до перспективної Антоніни Васильченко», - розповіла пані Цуканова.

 

Як уже писала «Детектор медіа», окрім головного редактора Vogue Маші Цуканової, до команди українського Vogue увійшли директор відділу моди Філіп Власов, редактор дирекції моди Юлія Пеліпас, шеф-редактор відділу моди Катерина Мухіна, арт-директор Філліп Савілл, директор з реклами Юлія Костецька.

 

Над березневим випуском працювали фотографи Артур Елгорт, Девід Армстронг, Стівен Пен, Олена Ємчук, стилісти Анна Зюрова та Катерина Мухіна. Зйомки проходили в Нью-Йорку, Лондоні, Парижі, Києві та Ялті.

 

Нагадаємо, УМХ підписав ліцензійну угоду з американським видавничим домом Condé Nast International щодо випуску української версії Vogue на початку червня 2012 року.

 

«UMH group привела в країну бренд зі 120-літньою історією, величезним авторитетом у світі моди, зірковою командою і сучасними медіа технологіями», - заявив з нагоди виходу першого числа журналу президент UMH group Борис Ложкін.

 

Керол Корнюо, президент з розвитку нових ринків видавничого дому Condé Nast, вважає, що поява «Vogue Украина» виявить значний вплив на місцевий ринок, «який відкриє для себе нове значення якості та розкоші».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6839
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
kamienczanka
4087 дн. тому
Так він же російською, тю.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду