Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat

Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat

30 Вересня 2015
2622
30 Вересня 2015
11:58

Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat

2622
Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat
Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat

З 1 жовтня користувачам онлайн-кінотеатру Megogo буде відкритий доступ до преміум-пакету каналів Viasat. До нового пакету Viasat Premium увійшло два канали - TV1000 Premium HD і TV1000 Megahit HD, повідомляє прес-служба компанії Megogo.

 

Глядачі отримають доступ до колекції фільмів чотирьох голлівудських кіностудій, покази яких відбулися не так давно в кінотеатрах по всьому світу. Права на ТБ-трансляцію більшості кінокартин є ексклюзивними для TV1000 на ринку платного ТБ, зазначає Megogo.

 

Канали доступні на всіх пристроях у якості Full HD.

 

Серед найближчих прем'єр на TV1000 Premium HD і TV1000 Megahit HD - стрічки-номінанти американської кіноакадемії «Інтерстеллар», «Вихід: Царі і боги», біографічна драма «Дика»; лідери кінопрокату «Форсаж-7», «Вроджена вада», «Ніч в музеї: Секрет гробниці» та інші.

 

«Вартість щомісячної підписки на пакет Viasat Premium - 57 грн., що дорівнює вартості одного квитка в кінотеатрі. При цьому в ефірі каналів кожен місяць присутні більше 200 преміум-фільмів в HD-якості», - сказав Іван Шестаков, директор з маркетингу компанії Megogo.

 

«Аудиторія ОТТ-сервісів з року в рік зростає, формуючи новий портрет глядача ТБ-каналів. Цей глядач знає, чого хоче, готовий платити за якість і можливість дивитися улюблений контент в будь-який час на звичних для нього пристроях. Преміум-канали - особливий продукт лінійного ТБ, і ми впевнені, що користувачі Megogo його оцінять», - підкреслив Андрій Буренок, директор ТОВ «Віасат Україна».

 

Нагадаємо, у компанія Megogo у липні запустила власні інтерактивні канали.  Онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку для запуску інтерактивних каналів за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2622
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду