detector.media
30.09.2015 11:58
Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat
Megogo домовився про трансляцію преміум-каналів TV1000 від Viasat

З 1 жовтня користувачам онлайн-кінотеатру Megogo буде відкритий доступ до преміум-пакету каналів Viasat. До нового пакету Viasat Premium увійшло два канали - TV1000 Premium HD і TV1000 Megahit HD, повідомляє прес-служба компанії Megogo.

 

Глядачі отримають доступ до колекції фільмів чотирьох голлівудських кіностудій, покази яких відбулися не так давно в кінотеатрах по всьому світу. Права на ТБ-трансляцію більшості кінокартин є ексклюзивними для TV1000 на ринку платного ТБ, зазначає Megogo.

 

Канали доступні на всіх пристроях у якості Full HD.

 

Серед найближчих прем'єр на TV1000 Premium HD і TV1000 Megahit HD - стрічки-номінанти американської кіноакадемії «Інтерстеллар», «Вихід: Царі і боги», біографічна драма «Дика»; лідери кінопрокату «Форсаж-7», «Вроджена вада», «Ніч в музеї: Секрет гробниці» та інші.

 

«Вартість щомісячної підписки на пакет Viasat Premium - 57 грн., що дорівнює вартості одного квитка в кінотеатрі. При цьому в ефірі каналів кожен місяць присутні більше 200 преміум-фільмів в HD-якості», - сказав Іван Шестаков, директор з маркетингу компанії Megogo.

 

«Аудиторія ОТТ-сервісів з року в рік зростає, формуючи новий портрет глядача ТБ-каналів. Цей глядач знає, чого хоче, готовий платити за якість і можливість дивитися улюблений контент в будь-який час на звичних для нього пристроях. Преміум-канали - особливий продукт лінійного ТБ, і ми впевнені, що користувачі Megogo його оцінять», - підкреслив Андрій Буренок, директор ТОВ «Віасат Україна».

 

Нагадаємо, у компанія Megogo у липні запустила власні інтерактивні канали.  Онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку для запуску інтерактивних каналів за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY