Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів

Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів

30 Липня 2015
2958
30 Липня 2015
11:10

Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів

2958
Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів
Сервіс Megogo запустив вісім власних інтерактивних каналів

Компанія Megogo, яка позиціонує себе як «найбільший відео-сервіс для російськомовної аудиторії», розширює лінійку ТБ-продуктів і запускає власні інтерактивні канали. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Онлайн-кінотеатр Megogo накопичив істотну медіатеку для запуску інтерактивних каналів за жанрами. На першому етапі сервіс представив вісім каналів: Кінохіт HD, Комедія HD, Історія HD, Динаміка HD, Драма HD, Романтика HD, Жахи HD, 3D HD.

 

Інтерактивні канали Megogo виглядають як звичні телеканали, але в їхній програмі передач у будь-який час можна вибрати фільм або телепрограму з програмної сітки, адже ці продукти вже збережені в бібліотеці відео-сервісу.

 

«Канали Megogo - це, по факту, плейлисти з VOD-контенту, завдання яких - вирішити проблему вибору контенту - користувач просто вибирає один з тематичних каналів, а вже там точно щось цікаве і, що важливо, в HD-якості, що є рідкістю для класичного телебачення», - розказав директор з маркетингу Megogo Іван Шестаков.

 

 

За його словами, надалі кількість інтерактивних каналів зросте - найближчим часом з'явиться ще п'ять телеканалів, у тому числі - з серіальним, дитячим та новинним контентом.

 

Зокрема, розробники планують охопити аудиторію «поза телевізором», молоде покоління, яке практично не дивиться телевізійні ефіри і весь відео-контент споживає виключно в інтернеті.

 

Першими доступ до інтерактивних каналах Megogo отримали власники телевізорів LG Smart TV і всі користувачі веб-версії платформи. Невдовзі інноваційний сервіс буде відкритий для користувачів смартфонів і планшетів і в найближчий час - усіх брендів «розумних» телевізорів та інших пристроїв.

 

Власні інтерактивні телеканали Megogo будуть доступні на будь-яких пристроях, підключених до інтернету, який передбачає інтерактивність (зворотний зв'язок з користувачем), і цей проект стане підґрунтям для подальшого розвитку нового покоління телевізійних продуктів, коли користувачі зможуть не тільки бути глядачами, але й брати участь у дійстві на екрані телевізора, комп'ютера або мобільного пристрою. Відповідні проекти вже розробляються в Megogo, заявляє компанія.

 

«Якщо конкурс, то голосувати. Якщо гра, то спілкуватися між собою. Якщо новини, то більше супутньої інформації. Якщо магазин, то з можливістю купити. І багато чого іншого. Але для цього потрібен буде відповідний контент, який буде готуватися, коли аудиторія підтягнеться і звикне», - сказав пан Шестаков.

 

Сьогодні над цим проектом працює та ж команда Megogo, що і запускала TБ-розділ сервісу. Водночас для роботи нових інтерактивних каналів в профгрупу увійшли і програмні директори, мета  яких - поступово перевести існуючу аудиторію на інтерактивне телебачення, засноване на плейлистах і відео за запитом та залучити нових користувачів, запропонувавши їм унікальні сервіси та контент, відмінні від існуючих відеоплатформ.

 

На відміну від класичних телеканалів, в Megogo обіцяють, що довгих рекламних блоків тут не буде. «Наше завдання - створити комфортні умови для глядача і не відволікати його від фільмів. Реклами тут або зовсім не буде, або буде в мінімальній кількості - на порядок менше, ніж на звичних телеканалах», - підсумував Іван Шестаков.

 

Інтерактивні канали включені у всі телевізійні пакети Megogo TV нарівні з національними телеканалами. Додаткова плата за доступ до інтерактивних каналах не передбачена.

 

Нагадаємо, OTT-відеосервіс Megogo уклав стратегічні угоди з українськими медіагрупами StarLightMedia й Inter Media Group, а також, підписав контракт з дистрибутором каналів Viasat, що належать європейському медіахолдингу Modern Times Group.  До пакету Megogo TV увійшли телеканали групи StarLightMedia: СТБ, ICTV, Новий канал, М1, М2, QTV; телеканали групи «Інтер»: «Інтер», НТН, К1, К2, «Мега», «Піксель», Zoom і «Ентер-фільм».

 

Телеканали групи Viasat наразі доступні в пакеті Megogo TV у режимі промо-трансляції: Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Viasat Sport, TV1000, «TV1000 Русское кино», TV1000 Action і TV1000 Comedy.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2958
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду