«Інтер» знімає дві 60-серійні мелодрами

«Інтер» знімає дві 60-серійні мелодрами

16 Вересня 2015
2608
16 Вересня 2015
10:36

«Інтер» знімає дві 60-серійні мелодрами

2608
«Інтер» знімає дві 60-серійні мелодрами
«Інтер» знімає дві 60-серійні мелодрами

Телеканал «Інтер» знімає дві 60-серійні мелодрами про кохання. Про це виданню Cultprostir розповіла програмний директор каналу Ірина Курчакова.

 

«Зараз для "Інтера" знімаються два серіали. І, звичайно ж, вони про кохання. Адже весь новий сезон телеканалу проходить під девізом "Любов врятує світ!"», - сказала пані Курчакова.

 

Перший проект - 60-серійна мелодрама «Запитайте в осені» власного виробництва каналу «Інтер». Режисери - Олег Масленніков, Аліна Чеботарьова, сценаристи - Олена Косенко, Ганна Гаршина. Прем'єра серіалу в ефірі запланована на початок 2016 року.

 

Другий проект - ще одна 60-серійна мелодрама «Вічна любов» виробництва власної продакшн-студії Ірини Курчакової Accel Time Production. «Її автори - творці найрейтинговішого серіалу 2014 року "Поверни моє кохання", українська продакшен-студія Accel Time Production», - сказала про свій продакшн пані Курчакова. Режисерами-постановниками стали Євген Баранов та Ігор Забара, сценарій написав Андрій Соколовський. В ефір серіал вийде наприкінці 2015 року.

 

«Крім того, у найближчих планах телеканалу є й інші художні та серіальні проекти», - додала програмний директор «Інтера».

 

Раніше «Детектор медіа» повідомляла, що продакшн-компанії Film.ua та Pronto Film знімають для телеканалу «Інтер» серіал під робочою назвою «Краса по-радянськи» за мотивами життя найвідомішої манекенниці Радянського Союзу Регіни Збарської. Також «Інтер» має показати 12-серійний високобюджетний серіал «Мата Харі» українсько-російської компанії Star Media.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2608
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду