Колишній футболіст Андрій Воронін стане експертом у телепроектах, присвячених футболу

Колишній футболіст Андрій Воронін стане експертом у телепроектах, присвячених футболу

10 Вересня 2015
2349
10 Вересня 2015
15:48

Колишній футболіст Андрій Воронін стане експертом у телепроектах, присвячених футболу

2349
Колишній футболіст Андрій Воронін стане експертом у телепроектах, присвячених футболу
Колишній футболіст Андрій Воронін стане експертом у телепроектах, присвячених футболу

Колишній футболіст збірної України Андрій Воронін, який завершив в минулому сезоні професійну кар'єру, спробує себе в якості телевізійного експерта. Про це заявив директор спортивних каналів медіахолдингу «Медіа Група Україна» (МГУ) Олександр Денисов в ході прес-конференції, присвяченій старту нового телевізійного сезону на каналах «Футбол 1» / «Футбол 2», повідомляє видання ua-football.com.

 

Глядачі зможуть почути коментарі Андрія Вороніна під час матчів команди київського «Динамо» в Лізі Чемпіонів. Перший поєдинок кияни проведуть в середу, 16 вересня, проти португальського «Порту».

 

Видання також повідомляє, що на матчах «Шахтаря» в Лізі Чемпіонів в ефірі каналів «Футбол» працюватиме інший відомий у минулому футболіст Андрій Воробей.

 

Нагадаємо, телеканали «Україна» та «Футбол 1»/«Футбол 2» є офіційними трансляторами Ліги чемпіонів та Ліги Європи УЄФА 2015, 2016,  2017 року, а також кваліфікаційних матчів «Євро-2016».

 

У вересні 2014 року медіахолдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер УЄФА на трансляцію матчів Ліги чемпіонів та Ліги Європи на 2015-2018 роки. Попередні три роки матчі цих єврокубків транслювали паритетно «Медіа Група Україна» та «1+1 медіа».

 

Навесні 2013 року «Медіа Група Україна» придбала права на трансляцію кваліфікаційних матчів збірної України на Чемпіонат Європи-2016 у Франції і Чемпіонат світу-2018 у Росії. Після цього медіахолдинг також виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини «Євро-2016».

 

Також «Медіа Група Україна» має угоди про трансляцію матчів української Прем'єр-ліги із сімома командами з 14 та розраховує збільшити їхню кількіст щонайменше до дев'яти.

 

Директор спортивних каналів медіахолдингу «Медіа Група Україна» Олександр Денисов вбачає більше плюсів, ніж мінусів у тому, що матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи будуть транслюватися на закритих платних каналах «Футбол 1» і «Футбол 2». Йому опонує керівник управління спортивних проектів групи «1+1 медіа» Степан Щербачов, який вважає, що більшість телеглядачів через це втратять доступ до футбольних трансляцій.

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2349
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду