Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»

Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»

2 Вересня 2015
3172
2 Вересня 2015
11:34

Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»

3172
Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»
Креативним директором «Едіпрес Медіа Україна» став колишній арт-директор «Vogue Украина»

2 вересня на позицію креативного директора видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» був призначений колишній арт-директор журналу «Vogue Украина» («Український медіа холдинг») Ярослав Зайчук. Про це повідомила прес-служба холдингу.

 

Ярослав Зайчук керуватиме процесом пошуку і втілення кращих дизайнерських рішень для всіх брендів медіагрупи «Едіпрес». Зокрема перед ним стоять завдання зміцнення і розвитку креативної команди холдингу, розробка ефективних дизайнерських рішень для проектів компанії.

 

«Завдання Ярослава будуть виходити за рамки принта, передбачається його участь у вирішенні різних мультимедійних завдань і проектах, включаючи івенти, інтернет-, відеопродакшн тощо. Я знаю Ярослава багато років і рада бачити його в нашій команді знову. Крім професіоналізму і таланту для мене важливими якостями Ярослава є легкий характер і енергійність», - сказала генеральний директор компанії «Едіпрес Медіа Україна» Інна Катющенко.

 

Перший креативний проект, розроблений під безпосереднім керівництвом Ярослава Зайчука для «Едіпресс Медіа Україна», присвячено 15-річному ювілею компанії. Він буде реалізований на всіх онлайн-майданчиках і в жовтневих номерах друкованих брендів видавничого дому - «Единственная», «Viva!», «Твое здоровье», «Твой Малыш», «Уютная квартира», «Частный Дом», «Юная Леди» та «Любимая дача».

 

«Я радий можливості приєднатися до чудової команді "Едіпрес". Можу з упевненістю сказати, що мій великий досвід і креативні ідеї отримають нове втілення з використанням найсучасніших стандартів медіабізнесу», - зазначив Ярослав Зайчук.

 

У поліграфії Ярослав Зайчук працює понад 18 років. На посаді арт-директора видання «Voguе Украина» він пропрацював два роки. До цього на цій же позиції працював в «Esquire Украина». На обидві позиції він був запрошений на підставі виграних ним тендерів, які проводили штаб-квартири Conde Nast (Лондон) і Hearst (Нью-Йорк) відповідно. Також в портфелі Ярослава Зайчука є розробки для рекламних кампаній таких брендів як «Славутич», «Львiвське». До роботи в Esquire він був частиною команди «Едіпрес».

 

Нагадаємо, кадрові зміни в «Едіпрес Медіа Україна» відбувалися й у липні цього року. Директором з продажу видавничого дому (ВД) «Едіпрес Медіа Україна» призначили Ірину Мельник, яка раніше виконувала обов'язки директора з розвитку бізнесу цієї компанії. Карина Бутенко, екс-комерційний директор  «Українського медіа холдингу», очолила Digital Sales House ВД «Едіпрес Медіа Україна».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3172
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду